Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgubljena:Kod nas koja se uda do 25-te obavila je posao, kasnije teeeeeeeeesko![]()
Hvala lepo, TINA - BG.TINA - BG:MILOJKO VASIC, SJAJAN SI. DIVNI SAVETI. MNOGO SUPTILNIJI NEGO PAR SAVETA OD ZENSKOG RODA.
POZDRAV TEBI. :wink:
bravo,majsore! nemam iskustva,ali iz cele price najorginalniji si!!!cpku:Ja ne razumem sto bi se udavala![]()
Ako zelis decu za to ti ne treba brak...
Ako zelis vezu ili sex ni za to ti ne treba brak...
Ako zelis da zivis sa nekim, brak opet ne treba...
Brak ne moze biti cilj, vec samo sredstvo da se nesto sto lepo hoda digne na visi nivo organizacije...
Kada brak postane cilj, razvod je posledica ostvarenja tog cilja ili dugogodisnja patnja...
-p.s. citaj vise Duska Radovica
Zorana:Ja cu napuniti 25 godina za koji dan. U krugu mojih prijateljica pocelo je da se prica o udajama. Kako se ta zelja javila kod vecine nas nastao je problem, za koga? Jednostavno imam manjka kvalitetnih muskaraca. Oni koji vrede su vec zauzeti a oni koji su slobodni se ne daju. Ti slobodni to zele i da ostanu jer su uglavnom radoholicari. Najgore je od svega kad taj kvalitetni izjavi da su mu specijalnost devojke do 25 a ti si u ciljnoj grupi jos koji dan.
Zorana:Ja cu napuniti 25 godina za koji dan. U krugu mojih prijateljica pocelo je da se prica o udajama. Kako se ta zelja javila kod vecine nas nastao je problem, za koga? Jednostavno imam manjka kvalitetnih muskaraca. Oni koji vrede su vec zauzeti a oni koji su slobodni se ne daju. Ti slobodni to zele i da ostanu jer su uglavnom radoholicari. Najgore je od svega kad taj kvalitetni izjavi da su mu specijalnost devojke do 25 a ti si u ciljnoj grupi jos koji dan.
Evo, da i ja nesto izjavim za dnevnik!Zorana:Ja cu napuniti 25 godina za koji dan. U krugu mojih prijateljica pocelo je da se prica o udajama. Kako se ta zelja javila kod vecine nas nastao je problem, za koga? Jednostavno imam manjka kvalitetnih muskaraca. Oni koji vrede su vec zauzeti a oni koji su slobodni se ne daju. Ti slobodni to zele i da ostanu jer su uglavnom radoholicari. Najgore je od svega kad taj kvalitetni izjavi da su mu specijalnost devojke do 25 a ti si u ciljnoj grupi jos koji dan.
sofija 83:bravo,majsore! nemam iskustva,ali iz cele price najorginalniji si!!!cpku:Ja ne razumem sto bi se udavala![]()
Ako zelis decu za to ti ne treba brak...
Ako zelis vezu ili sex ni za to ti ne treba brak...
Ako zelis da zivis sa nekim, brak opet ne treba...
Brak ne moze biti cilj, vec samo sredstvo da se nesto sto lepo hoda digne na visi nivo organizacije...
Kada brak postane cilj, razvod je posledica ostvarenja tog cilja ili dugogodisnja patnja...
-p.s. citaj vise Duska Radovica
Milojko Vasic:Alo, ljudi pitanje je postavljeno pre više od godinu dana ! Bog zna gde je sada ona koja je pitala.
Vidi... stvarno! Pa zakljucaj je onda!Milojko Vasic:Alo, ljudi pitanje je postavljeno pre više od godinu dana ! Bog zna gde je sada ona koja je pitala.
Ajd, važi. A ako se pojavi neka nova koju muči isto pitanje, rado ćemo joj odgovoriti istim rečima. 8)Julian_Duranona:Vidi... stvarno! Pa zakljucaj je onda!Milojko Vasic:Alo, ljudi pitanje je postavljeno pre više od godinu dana ! Bog zna gde je sada ona koja je pitala.