Kako se udati posle 25 u Beogradu?

• Začetnik teme Začetnik teme Zorana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polako i opusteno i bez panike.Kad savladas paniku prilike dolaze same po sebiUpoznaj sto vise slobodnih drugarica,namontiraj se i sa njima kreni uvece u lov.A i svaku zauzetu drugaricu mozes da priupitas da li njen decko ima nekog druga,nemoguce je da nema,zar ne?! Ja ,na primer,imam 29 god,ali je cinjenica da jurim one do 25,ali to je zato sto one starije odmah otvoreno pokazuju da im je cilj samo da se udaju.Ja se onda samo zapitam,a gde je tu ljubav,i krenem na klinke,jer za njih znam,ako ostavimo sex po strani,one su sa nekim zato sto ga vole

cpku:
Ja ne razumem sto bi se udavala :?:
Ako zelis decu za to ti ne treba brak...
Ako zelis vezu ili sex ni za to ti ne treba brak...
Ako zelis da zivis sa nekim, brak opet ne treba...

Brak ne moze biti cilj, vec samo sredstvo da se nesto sto lepo hoda digne na visi nivo organizacije...

Kada brak postane cilj, razvod je posledica ostvarenja tog cilja ili dugogodisnja patnja...

-p.s. citaj vise Duska Radovica
bravo,majsore! nemam iskustva,ali iz cele price najorginalniji si!!!

Svasta!!! I sve svoje probleme ces resiti ako se udas. Daj devojko emancipuj se malo. Nismo u srednjem veku pa da je krajnji cilj svake zene da se uda. Uzivaj u zivotu i ljubavi to mozes i neudata. Ili mislis da ti je sad poslednji voz? Ako je tako onda strasno malo cenis sebe! :!: :!: :!:

Zorana:
Ja cu napuniti 25 godina za koji dan. U krugu mojih prijateljica pocelo je da se prica o udajama. Kako se ta zelja javila kod vecine nas nastao je problem, za koga? Jednostavno imam manjka kvalitetnih muskaraca. Oni koji vrede su vec zauzeti a oni koji su slobodni se ne daju. Ti slobodni to zele i da ostanu jer su uglavnom radoholicari. Najgore je od svega kad taj kvalitetni izjavi da su mu specijalnost devojke do 25 a ti si u ciljnoj grupi jos koji dan.

aaaaaaaaa ...... a zashto da se udash???? pa i ja imam 25 pa mi nepada napamet josh uvek to da radim...

Alo bre ljudi,pa zasto ste svi tako namrgodjeni kad je brak u pitanju.Sta to ima u braku lose?? Secam se da negde pise da je brak svetinja.A sto se tebe tice kad ti dodje vreme,ali TVOJE VREME udaces se.
Do tada, upitaj se sta za tebe treba da znaci i sta ces TI da uneses u brak.Kad nadjes odgovore na ova pitanja e onda potrazi muskarca sa kojim ces da zivis do kraja svog zivota.Look around...

Zorana:
Ja cu napuniti 25 godina za koji dan. U krugu mojih prijateljica pocelo je da se prica o udajama. Kako se ta zelja javila kod vecine nas nastao je problem, za koga? Jednostavno imam manjka kvalitetnih muskaraca. Oni koji vrede su vec zauzeti a oni koji su slobodni se ne daju. Ti slobodni to zele i da ostanu jer su uglavnom radoholicari. Najgore je od svega kad taj kvalitetni izjavi da su mu specijalnost devojke do 25 a ti si u ciljnoj grupi jos koji dan.

Baš mi je simpatičan ovaj tekst. Nadam se da je mogla da ga napiše isključivo simpatična devojka. :D
Ja još uvek nisam oženjen i spadam u grupu ovih koji se nedaju, ali bi potajno voleli da se upecamo.
Nemoj da se sekiraš, imam par prijateljica (oko 30 god.), nisu udate, imaju lepe poslove, i još uvek kulitaju(mada moram da priznam da u zadnje vreme sve više pričaju o udavanju). Zanimljivo je, žive u tripu da ako se ne udaju, da ću im ja kao "dobar ortak" napraviti decu :lol:

p.s. Nisam im baš tol'ko dobar ortak!

Zorana:
Evo, da i ja nesto izjavim za dnevnik!
Slazem se sa svim sto si napisala i potpuno razumem tvoje razmisljanje. Mislim da ti je ostalo jos malo vremena da to obavis, dok jos nisi postala cangrizava, isfrustrirana i teska, kao sto je vecina nas koji smo stariji od tebe. Jer, sto vreme prolazi, sve manje ce biti onih koje ces trpeti i onih koji ce biti spremni tebe da trpe! Medjutim, ono sto je mene zabrinulo, je to, da postoji nedostatak neostecenih muskaraca - vec sa 25 godina! Brine me, jer se u toj situaciji okrecete starijim muskarcima, a njima bas i nije do braka. Bas si lepo rekla - ti si moja ciljna grupa, ali brak... neka...hvala!

I ne slušaj recepturu koju ti nerapuštene raspuštenice i raspusnici daju ovde na krstarici.
Znaš ti dobro šta želiš, samo još da se desi i da nadješ.
-----------------------------------
"Dobre prilike po tvom shvatanju" su oterane na marginu društva i kao takve nemaju adekvatan prostor za prezentaciju, zato porazmisli gde bi bio njihov prostor za prezentaciju , i na koji način ostvariti tvoju prezentaciju u gostima , a da ne bude debakl u očima onih kojima želiš da izgledaš bliska.
-----------------------------------------
Celom svetu ne možeš ,a i ne želiš da ugodiš , jeli tako.
Zato, traži svog miša negde gde stoje njegovi omiljeni sirevi.....Nema garancije, nema programa, nema satnice, računaj na često ometanje od strane napadnih reklama, ali provociraš sudbinu...
A nekad se ona da isprovocirati....

sofija 83:
cpku:
Ja ne razumem sto bi se udavala :?:
Ako zelis decu za to ti ne treba brak...
Ako zelis vezu ili sex ni za to ti ne treba brak...
Ako zelis da zivis sa nekim, brak opet ne treba...

Brak ne moze biti cilj, vec samo sredstvo da se nesto sto lepo hoda digne na visi nivo organizacije...

Kada brak postane cilj, razvod je posledica ostvarenja tog cilja ili dugogodisnja patnja...

-p.s. citaj vise Duska Radovica
bravo,majsore! nemam iskustva,ali iz cele price najorginalniji si!!!

ovih reči se sete kad su već u braku, a baš onda ne treba da ih se sete.
Pre braka se oseti želja za normalnim odnosima u nenormalnoj srbiji ili svetu , to sada nije bitno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back