Kako se “ucugati” a sutradan ne “umirati”

Ja od kada sam ostavio duvan imam drugi problem kad se nadjem sa drustvom u nekom zatvorenom mestu ( kafic ili gajba ili bilo gde ) a tamo se dobro pusi duvan ( cisto da ne bude posle :evil: )onda sam sutra ko da sam cirkao , a kad cirkam ovako u prostoriji koja se dobro provetrava ili napolju na otvorenom sutra nista ( mada ja sada i ne cirkam skoro nista al kad popijem dva tri piva zbogom pameti :oops: )

Ajde ..neka bude volja tvoja.. :D :D :D

Pre ucugavanja:
  • uz konzumiranje alkohola obavezno posle svake druge ili trece cuge popije casa vode a pred spavanje 1 ili 2 andola
  • Nemoj mesati piche jer onda ti nema spasa.
  • Ne treba jesti nista slatko,jer secer vezuje alkohol
  • PIJTE UMERENO, ako vec pijete
  • pre bilo kog alkohola progutaj punu kašiku maslinovog ulja ili obicnog
Mnogo vise saveta je posle ucugavanja:

1Nekad, kad se bash prepijem, lepo se preventivno ispeglam. Ako peglica nece sama, a ja prstic u grlo...

2.pojedem nesto sa rostilja, pomfrit obavezno, a ako mogu kad dodjem kuci i przena jaja

3. ako ti drugi dan nije dobro, onda popijes casicu zastokog picha ili pivo ili vino.

4.Po prestanku alkoxolisanja i na povratku iz pijanke uraditi sledece:
-. Najesti se nekog mesa
-. Popiti $to vi$e vode pre spavanja
- Uzeti pomenuti aspirin ili ne$to slichno
- Staviti flajku sa hladnom vodom pored kreveta
Ako se probudite sa mamurlukom nastavite sa uzimanjem technosti, jedite neko meso, popite malo od istog alkoxola od koga ste se kremirali. Posecujte $to vi$e WC, tu$irajte se i $etajte na svezhem vazduhu. Ako je pomoglo Miki Mausu pomocice i vama

5.Шумећи Ц витамин од 1000 и Б комплекс

6.Rasol je dobra ideja, bilo šta kiselo pomaže, krastavci, turšija, paprike ,može i gazirano.
7. Pijes jogurt ili mleko.
Probas da se kreces sto vise pre nego sto odes kuce da spavas,posto se nalijes kao svinja.

8.andol pre spavanja a kad ustanes, nesto masno (puter i hleb)..
9..Dakle, najbrže i najefikasnije bistrenje se postiže uz pomoć sirćeta, vinsko,jabukovo ,doza jednog zatvarača

10.posle pijancenja medicinski ugalj.koji se inace koristi za sve vidove trovanja hranom,

11..po litar ladnog mleka iz frizidera

12.klin se klinom izbija

bas super! Znaci sa svim ovim savetima, pokusacu ako bude hrabrosti... Moze li jos malo saveta za pojedine sa malo iskustva, do sada, u tome? A sta ja da radim jer sam alergicna na andol? Sta ja da popijem umesto toga,koju drugu tableticu?Mozda samo vitamincice... ali vitamini daju energiju koliko znam, sta ce mi to u krevetu? Jao,i jos niste preporucili sta je najbolje da se pije,tj od cega ne bude strasno sutradan? Pivo ne spominjite ni u ludilu. Neko normalno pice. Viski?

Ja se nisam nikad napila da ne znam za sebe,jer stvarno ne pijem nista jace od piva,al i ono udara:roll: ,pa ne preterujem.Sva sreca sto me od njega ne boli glava i nemam neke nus pojave ujutru:lol: :lol: :lol:

Jesam samo jednom sa drugom popila 3 piva i jednu tekilu i sva sreca sto sam brzo otisla kuci,jer bi umrla negde na ulici.Pripala mi je takva muka da sam htela da umrem:-? .A ujutro,tek tada mi nije bilo dobro8) .On me je mucenik zvao u 7,30 da vidi dal sam dobro - zna sta je uradio.(mogla sam i da umrem:lol: :lol: :lol: ) popila sam to cudo od tekile samo zato sto me je on namolio - tad i nikad vise.:roll:
Nije mi vredeo ni jogurt,ni kafa - stalno sam osecala mucninu,ali sam ipak jela:lol: da zatrpam to cudo u stomaku:-( A glava,ko u oblacima - ko da nisam spavala 30 sati:roll: .Od sad samo i iskljucivo Fantu - to je zakon za nas kekeljave koji ne pijemo alkohol:lol: :lol: :lol:

Ako se dobro nacugate:D - nista vam nece pomoci - osim spavanja i psovanja NIKAD VISE:p

kučka:
Ajde ..neka bude volja tvoja.. :D :D :D

Pre ucugavanja:
  • uz konzumiranje alkohola obavezno posle svake druge ili trece cuge popije casa vode a pred spavanje 1 ili 2 andola
  • Nemoj mesati piche jer onda ti nema spasa.
  • Ne treba jesti nista slatko,jer secer vezuje alkohol
  • PIJTE UMERENO, ako vec pijete
  • pre bilo kog alkohola progutaj punu kašiku maslinovog ulja ili obicnog
Mnogo vise saveta je posle ucugavanja:

1Nekad, kad se bash prepijem, lepo se preventivno ispeglam. Ako peglica nece sama, a ja prstic u grlo...

2.pojedem nesto sa rostilja, pomfrit obavezno, a ako mogu kad dodjem kuci i przena jaja

3. ako ti drugi dan nije dobro, onda popijes casicu zastokog picha ili pivo ili vino.

4.Po prestanku alkoxolisanja i na povratku iz pijanke uraditi sledece:
-. Najesti se nekog mesa
-. Popiti $to vi$e vode pre spavanja
- Uzeti pomenuti aspirin ili ne$to slichno
- Staviti flajku sa hladnom vodom pored kreveta
Ako se probudite sa mamurlukom nastavite sa uzimanjem technosti, jedite neko meso, popite malo od istog alkoxola od koga ste se kremirali. Posecujte $to vi$e WC, tu$irajte se i $etajte na svezhem vazduhu. Ako je pomoglo Miki Mausu pomocice i vama

5.Шумећи Ц витамин од 1000 и Б комплекс

6.Rasol je dobra ideja, bilo šta kiselo pomaže, krastavci, turšija, paprike ,može i gazirano.
7. Pijes jogurt ili mleko.
Probas da se kreces sto vise pre nego sto odes kuce da spavas,posto se nalijes kao svinja.

8.andol pre spavanja a kad ustanes, nesto masno (puter i hleb)..
9..Dakle, najbrže i najefikasnije bistrenje se postiže uz pomoć sirćeta, vinsko,jabukovo ,doza jednog zatvarača

10.posle pijancenja medicinski ugalj.koji se inace koristi za sve vidove trovanja hranom,

11..po litar ladnog mleka iz frizidera

12.klin se klinom izbija

Jesi kučka, al zboriš razumno!

@ kucka
@ Mladi choban

Kucko pregrsht zanimljivih tema imash shto mi govori o tvom rasponu razmishljanja...
Mladi choban kad dodje u Beograd osta bez zanimanja...

U svojim 20 godinama radih kao konobar i bi mi dostupna sva mogutja pitja..Mogu se pohvaliti
da sam od svakog ponaosob bio pijan u tim dvadesetim...Najgore udara VISKI i zaobilazim
ga u najshirim lukovima..Opredeljenje samo ruska votka...

Psihologue:
@ kucka
@ Mladi choban

Kucko pregrsht zanimljivih tema imash shto mi govori o tvom rasponu razmishljanja...
Mladi choban kad dodje u Beograd osta bez zanimanja...

U svojim 20 godinama radih kao konobar i bi mi dostupna sva mogutja pitja..Mogu se pohvaliti
da sam od svakog ponaosob bio pijan u tim dvadesetim...Najgore udara VISKI i zaobilazim
ga u najshirim lukovima..Opredeljenje samo ruska votka...

Da .. jako sam znatizeljna osoba,,:razz: Ja inace ne pijem nista osim vina ,tako da i nisam merodavna.jednom mi se desilo samo malo da sam ..preterala..to sam vec i napisala pa su mi sutradan zvoncici zvonili po glavi ko jerihonske trube..sto ne znaci da se ne druzim sa mnogima koji piju i znaju shta piju s tim da sam primetila da se votka vrlo favorizuje..hmmm ne kapiram sta je u njoj bas toliko zanimljivo..probla sam ..meni je jako..ljutoooo..:-D

kučka:
Al se nocas dobro pilo...kada se jos treznite...;-)

Ma nije tako strasno! Negde na forumu sam napisao stari norveski recept za mamurluk: valjanje po snegu. E sad, posto smo ove godine "slabi" sa snegom svaka fizicka aktivnost dobro dodje. Malo je tesko, ali pomaze. Meni pomoglo. Najbolja je fora sex: cirkulacija radi k'o luda, alkohol se trosi, a lepo ti ... Divota.

Back