Kako se “ucugati” a sutradan ne “umirati”

joockey:
U,,,,,,,,,,sta reci..........vi ste strucnaci.........znskaa ako oces da pijes morash mamurluk da podneses...............................
Ne mora da znachi. Pre tri godine sam se za novaka presamitio od nekog uvoznog gin-a (ne secam se koji je bio)... Imao sam i rupe u pamcenju i sve. Ali sutradan - nishta. Svez kao majska ruza.

Dve najbitnije stvari: "podloga" i kvalitetna cuga.

vo kad ste navalili.....lepo sednesh ko coek...uzmes neko kvalitetno pice(jack) uz viski neide kikiriki pa uzmesh indijski orah..popijes jedno pice pa onda oraha...pa jos par **** i eto poio si lepo ti je sutra nees osecati neke velike posledice a i neces biti pijan ko ******....pice pice pice pice zasto stavljaju zvezdice kad se napise pice?

LePiaf:
Ne mora da znachi. Pre tri godine sam se za novaka presamitio od nekog uvoznog gin-a (ne secam se koji je bio)... Imao sam i rupe u pamcenju i sve. Ali sutradan - nishta. Svez kao majska ruza.

Dve najbitnije stvari: "podloga" i kvalitetna cuga.

recimo da je smirnoff kvalitet...chini mi se da sam pomenuo da sam se letos resetovao...bilo je od smirnofa...u mom sluchaju nije bitno shta pijesh...tj mozhe bit i neshto iz zlatne boce...mislim da je kvantitet presudan...mada je to mozhda i od choveka do choveka drugojachije...

chika_doktor:
Si....Ima svakakvih zayebancija..Gogson budala...Jednom kad sam bio sa nekom djevojkom ladno se prifurao zajedno sa zenom za nas sto i pojeo nam girice.. :D :D :D Al dobro, barem je razgovor bio interesantan...
Hehehe, pa to je jedna od cari te kultne kafane... Nikad ne znas sta ce tamo da te strefi... :lol:
Koga god od ljudi sa strane odvedem tamo, svi se oduseve... :D

SLOVENIJA: JUHA OD SVINJSKE GLAVE LIJEK PROTIV MAMURLUKA
srijeda, 28.12.2005 21:23

Juha od svinjske glave u koju se na kraju kuhanja doda čašica kiselog vina ili octa najbolji je lijek protiv mamurluka barem u Sloveniji, gdje je svoj recept za to jelo u blagdanskim danima koje obično prati neumjereno konzumiranje alkohola dao i najslavniji kuhar "na sunčanoj strani Alpa".

Slavko Adamlje koji u Ljubljani ima gostionicu "Hana", svoj je zanat u mlađim danima usavršio u pariškom hotelu "Ritz", dobitnik je zlatne kuhače s kuharske olimpijade u Frankfurtu 1988. godine i autor najpoznatijih slovenskih kuharica.

Kako je ispričao za komercijalnu televizijsku postaju POP-TV, najbolji recept protiv mamurluka je slovenska kisela juha od svinjske glave (a mogu se dodati i svinjske nogice). 60 dkg takvog mesa najprije se napola skuha sa zelenjem za juhu, a onda nareže na kockice i kuha još jedan sat nakon što smo u nju stavili klasičnu zapršku.

U juhu se na kraju kuhanja dodaje čašica vina ili octa, a sve se može začiniti i kiselim vrhnjem.

(Hina) xfl ysd

uvek pijem srazmerno sa kolicinom hrane koju imam u zelucu (ili kako se vec pise, valjda je ovako)
i onda se alkohol utopi u hranu i lakse se preradi
nikad nisam povracao, nikad me nije bolela glava ili sta vec.
jesam gubio ravnotezu nekoliko puta, uvek izgubim osecaj za snagu
sledece jutro se uvek pokenjam onako ljudski, pola sata, i to je to. proslo me

Back