joockey
Zainteresovan član
- Poruka
- 469
U,,,,,,,,,,sta reci..........vi ste strucnaci.........znskaa ako oces da pijes morash mamurluk da podneses...............................
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
DogovorITO...chika_doktor:Moze i girice.....![]()
Ne mora da znachi. Pre tri godine sam se za novaka presamitio od nekog uvoznog gin-a (ne secam se koji je bio)... Imao sam i rupe u pamcenju i sve. Ali sutradan - nishta. Svez kao majska ruza.joockey:U,,,,,,,,,,sta reci..........vi ste strucnaci.........znskaa ako oces da pijes morash mamurluk da podneses...............................
LePiaf:Ne mora da znachi. Pre tri godine sam se za novaka presamitio od nekog uvoznog gin-a (ne secam se koji je bio)... Imao sam i rupe u pamcenju i sve. Ali sutradan - nishta. Svez kao majska ruza.
Dve najbitnije stvari: "podloga" i kvalitetna cuga.
ma znam....samo sto mogu da napisem gomilu drugih gadosti a da ne stavi zvezdicecommodore:pa mozes pitje ali ako napises "pic-e" (bez crtice) - to je kao mnogo zenskog polnog organa u mnozini sto se engina tice...![]()
joockey:Kazem ja sonje.....................mene mamurluk uvati posle pola flashe viskija.............
LePiaf:Ne mora da znachi. Pre tri godine sam se za novaka presamitio od nekog uvoznog gin-a (ne secam se koji je bio)... Imao sam i rupe u pamcenju i sve. Ali sutradan - nishta. Svez kao majska ruza.
Dve najbitnije stvari: "podloga" i kvalitetna cuga.
Gazdarica:DogovorITO...
Btw. si bio na njihovom sajtu..?![]()
Provjeri secer.lara#1:Samo mi je bitno da imam casu vode pored kreveta, jer se budim zedna.
Hehehe, pa to je jedna od cari te kultne kafane... Nikad ne znas sta ce tamo da te strefi...chika_doktor:Si....Ima svakakvih zayebancija..Gogson budala...Jednom kad sam bio sa nekom djevojkom ladno se prifurao zajedno sa zenom za nas sto i pojeo nam girice..![]()
![]()
Al dobro, barem je razgovor bio interesantan...
AntunTun:neko je rekao da eskimi imaju 50 razlichitih rechi za rech sneg...mislim da srbi imaju najvishe sinonima za pijanstvo i udariti...
u moje vreme je bilo 17. Mora da su su dodali jo$ 33 komada kada su se nakachili na internet jer 17 je mnogo malo .. xexepikax:Ne znam za reci , ali eskimi razlikuju 50 nijansi bele boje![]()
Sve je moguce ( i eskimi napreduju kao i nauka )cLick - OR - Die:u moje vreme je bilo 17. Mora da su su dodali jo$ 33 komada kada su se nakachili na internet jer 17 je mnogo malo .. xexe