Kako se “ucugati” a sutradan ne “umirati”

posle pijancenja medicinski ugalj.koji se inace koristi za sve vidove trovanja hranom, picem ili kod virusnih infekcija stomaka.sustina je u aktivnom ugljeniku koji pokupi sve stetne materije.posle nema mucnine.ujutru ostane recimo blagi mamurluk,pa ako imas snage da srknes koji gutljaj onoga od cega si se ubila,bices ok.ako ne,onda topla supa,ona iz kesice je zakon, pre toga sve sumece vitamine i minerale koje nadjes stavi u jednu casu vode.to je momentalni pozitivan udarac u glavu i zeludac.i naravno sto vise vode i obavezno tusiranje i provetravanje prostorije u kojoj spavas.

ja sam probala šumeći multivitamin i ne fercera. Mislim, čim ga popijem, padnem u neku euforično stanje kao "nije mi ništa, super sam", a onda me spusti najgore za jedno sat vremena i oči ne mogu da držim otvorene. Uglavnom se nalivam vodom, umirem i kukam do kraja dana. Čula sam da je rasol dobar, ali ja samo kad pomislim na tu blago crvenu tečnost (pa još u kombinaciji sa cimetom:shock: ) u tako delikatnom stanju tela i duše, odma mi pripadne muka.

Ja vise ne pijem al moj recept iz davnih dana kada sam znao da popijem i po 30-ak piva za vece i votku sa kafom pred spavanje je prvo ako se moze do kuce peske to je super jel izbijes dosta alkohola kroz setnju a pred spavanje sam znao da popijem i po litar ladnog mleka iz frizidera i to je bilo super , a sutra uzmem konopac i skacem oko sat vremena i posle tusiranje i ma kakvo kuckanje u glavi kakvi bakraci , svi moji pajtosi posle kukaju a ja nista ;) :-D

Captain Jack Sparrow:
Ja vise ne pijem al moj recept iz davnih dana kada sam znao da popijem i po 30-ak piva za vece i votku sa kafom pred spavanje je prvo ako se moze do kuce peske to je super jel izbijes dosta alkohola kroz setnju a pred spavanje sam znao da popijem i po litar ladnog mleka iz frizidera i to je bilo super , a sutra uzmem konopac i skacem oko sat vremena i posle tusiranje i ma kakvo kuckanje u glavi kakvi bakraci , svi moji pajtosi posle kukaju a ja nista ;) :-D

Ne mogu a da ne pitam... Litar hladnog mleka.:shock: . covece da li je neko posle uspeo od tebe uopste da dodje do wc-a u kuci??? Koja kombinacija 30 piva i litar hladnog mleka...mozda haha i pomaze....:-D u svakom slucaju .. bravooo

E vidis ima razlike da li je mleko toplo ili je hladno... ako je hladno onda nisam imao problema ni sa izbacivanjem na gore ali ni dole , ali ako je mleko mlako onda boze pomozi .... :roll: mislim ma to je strasno al to mi se desilo samo jednom kad sam se zaista otrovao alkoholom pred odlazak kuci iz vojske ... bilo je strasno i nikad vise nisam tako nesto uradio ... popio sam mesto vecere deset piva a posle sam sa ostatkom bande ( koja je uskoro isla kuci) popio jos dve litre vekije ( sam) i naravno oduzeo sam se od alkohola , e onda su me ujutru kad su me nasli odvukli u kujnu i terali me da pijem mlako mleko i da to nisam radio ( i bljuvao posle mleka) ko zna dal bi sada kuckao sa vama :confused:
Dakle posle cirke setnja pa onda ladno mleko al ladno da zabole sinusi

Sandy_BG:
Onda se nikada nisi bas bas bas napila....ako nikada nisi povracala. Svako ko pije zna svoju meru, kada mora da stane da ne bi povracao, ali nikada ne povratis, onda nikada i nisi stigla do svog maksimuma :)
nije to.ja inace nikada ne povracam imam valjda jak zeludac :lol: :roll:
ali rupe u pamcenju su mi bile signal da sam preterala.kada ne mogu da se setim gde sam bila i sta sam radila nekih 10ak minuta to je jako lose :roll: i znak da jesam preterala.no tih par puta sam dobro izmesala sva moguca **** i ostala ziva :lol: jedino mi je posle bila potrebna cisterna vode :roll:
sada vise ne moze tako.stavila sam tacku na tto glupiranje :lol:

trudim se da izbegnem takvo onemotjalo stanje...letos sam jednom ojuvio pa sam umirao chitavog dana ...u nedogled...mada retko pijem...ranije sam malo cheshtje al sad jok...dobro je ako vidish da si mnogo popila i da npr pochinjesh da lelujash...prs u grlo odma...ako vetj sve bude kako zna biti...onda gledaj sutradan samo u neq shetnjicu...neq prirodu ako je leto...meni je votje znachilo...

Back