Kako se svemir širi, ako je beskonačan

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja postujem tvoje misljenje, ali ne znaci da jesi u pravu...
Pa nije "moje" misljenje, i ja stvarno postujem svacije razmisljanje, ali sila gravitacije je "univerzalna" za ceo svemir, i to je zvanicna naucna cinjenica. OK je ako neko ne veruje ili misli da je drugacije, ali kazem ti to ti je zvanicni "podatak". I niko ne tvrdi suprotno, ako zanemarimo Youtube i Facebook "naucnike".

A pa da tu je i Vulkan i mi smo u federaciji :p
livelong.jpg

Не играјте се са супер-лепком.

koja je definicija gravitacije?
Гравитација је измишљотина Галилеја, Њутна, Гауса и Ајнштајна.Они су дуго размишљали како да зајебавају народ, и онда су измислили гравитацију, само да би секирали вернике.Могуће је да је неко од њих био и под утицајем разних демонских сила.

Свемир и његово ширење су бајке за учене бубалице...

Доказа - нема, ЦГИ анимација - има
Словенска Реч свемир, значи васцелост (васељена), а не ''спејс'' као што ви Њутнови сајенташи умишљате... Универзум је свемир, а не ''спејс (простор)''

Бркате реч универзум (свемир, васељена) и ''спејс'', мислећи да ван овог земаљског универзума постоји неки други...

Просто речено, мултипликацијом значења речи универзум (свемир), мењате јој значење, што је већ психијатријска дијагноза, од које је Њут очитно нелечен

Ширење ''спејса'' је небулотика... Очито је неко био под гасом који му се шири по глави, а Њут је очито воле да потеже неки тешки шпиритус...

Простор се шири само психијатријским случајевима тј. демонизованим људима, којима спадају завесе овог света са очију, па виде демонски свет, који је у непрестаној динамици... класично иступљење ума код тих окултиста који буље у телескоп
Научна недоказана баљезгања...

Сајенташи су познати по бујној машти... а и три-де Анимацијама својих недоказаних небулоза о хелиоцентризму
Хокинг је баљезгаријо за медаљу...

Види се на око да је демонизован ко звер... машта на макс
Ма сви ти физичари, астрономи и астрофизичари су душевни болесници, само сте ви средњовековни мрачњаци душевно здрави.

Ма сви ти физичари, астрономи и астрофизичари су душевни болесници, само сте ви средњовековни мрачњаци душевно здрави.
То Србендо, најизад и нешто паметно од тебе, макар и сарказмом...

хелиоцентричне лудаке су још у праисторији трпали у луднице... Штета што су у средњем веку почели да их не закључавају више...

Back