kako se stavljaju velike slike ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Suni, to uputstvo je pisanao 2010 godine. Trebalo bi ga promeniti, jer je prilikom zadnjih promena na Forumu i ovo promenjeno...

Znači, da bi se slika postavila u prirodnoj veličini, neophodno je kliknuti na mali kvadratić na kome piše Retrieve remote file and reference locally i koji je štikliran.
Ako želite veliku sliku, taj kvadrat ne treba da bude štikliran.

Evo primera kada je slika mala
Pogledajte prilog 284744

i normalne veličine
HV_zps96a9d0d5-1.jpg

hhh_zpsb2255536-1.jpg

Hvala Kiki. Dodacu sad to na uputstva. Taman si mi lepo napravila screenshot da ne moram ja. :lol:
Ali koliko vidim on ima problem sa samim postavljanjem slika na forum, a ne sa tim u kom se formatu slika prikaze na forumu. Kaze da forum nece da mu uopste prihvati velike slike.
Zato sam mu postavila da ide preko nekog hosta za slike.

Hvala Kiki. Dodacu sad to na uputstva. Taman si mi lepo napravila screenshot da ne moram ja. :lol:
Ali koliko vidim on ima problem sa samim postavljanjem slika na forum, a ne sa tim u kom se formatu slika prikaze na forumu. Kaze da forum nece da mu uopste prihvati velike slike.
Zato sam mu postavila da ide preko nekog hosta za slike.

Nema na čemu Su :D
Evo u čemu je problem.
Ukoliko onaj kvadrat ostane štikliran, i meni se dešava da neće da postavi sliku.
Evo original slike, kada je sve ok, i kada kvadrat nije štikliran
dogs-high-resolution-wallpaper-22-2.jpg

Ukoliko kvadrat ostane štikliran, ceo ekran postaje siv, izađe mali beli prozor na kome piše : ERROR : REMOTE FILE IS TOO LARGE, evo i ovde screena
lar_zpsf28991ea-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back