- Poruka
- 89.109
Plot twist: Padne trojka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plot twist: Padne trojka.
Aam jeste mozda korektan prema vama,bas ce da vam otvori karte naivko sigurno ce pobeditine bih rekla da je takav tip papučar nego čak suprotnom vrlo hrabar i korektan. Fino s obje popriča, karte na stol i vrlo brzo će mu se sve samo kasti![]()
zay.ebano................nego, jel pitas za druga ?Okej zamislite situaciju gde se oženjeni tip od 39 godina mnogo dopadne preslatkoj devojci od 24 godine.
Savršena, bolja je od savršenog!
I ona hoće Njega i zacopala se do ušiju!
On je u njenim očima oličenje Muške Snage i Zrelosti.
Jel ima neki recept da on ne prevari svoju ženu i ne postane klasična muška svinja koja krizira u srednjim godinama ili mu je sudbina zapečaćena?
Šta mislite?!
Dajte neke predloge, preporuke, savete i iskustva.
Kako navigovati ženu i mladu ljubavnicu zaljubljenu do ušiju istovremeno?
Biće komplikacija ako se odluči na ovako nešto garantovano.
I pitanje je i koliko je pošteno i prema njoj zavaravati mladu i ludo zaljubljenu devojku.
Pogledajte prilog 1571984
Mi ce se svakako omrsimo, al u kako ce stanje dovedemo takvu devojku ?Ne kapiram u čemu je problem?
Udri Mile, ionako ćeš na kraju najebati
samo kazem da smo zena i ja svingeri i da nema problema da se povatamo..................ima da se odljubi u sekundi.Naravno da ima recept
Neka se lepo dotični poveri supruzi u kojoj je dilemi i šta ga trenutno muci
![]()
i da ne sazna da si ozenjen.fora je da ne sazna gde zivis pa usred noci da ti lupa po prozorima
jel mu bio prevelik penis ?Imala sam takav odnos, baš je bilo u jednom momentu ja 24 on 39, neslavno je bilo i mnoge traume donelo, pa se odjavljujem s teme. Nisam nepristrasna.![]()
A smrtno zaljubljivanje traje malo vise od trenutnog i onda bude pa znas, ti i nisi ono sto sam mislila da jesi, izvini. Sto rece Mugatu zabranjeno voce sladje, posle vise i nije toliko. Oseti se i gorcina. A ima devojaka koje se bas loze na na ozenjene, ne znam, valjda im dodje kao izazov neki, mogu ja to.Ja cak ne bih to ni nazvao hir. Hir je nesto trenutno. A to smrtno zaljubljivanje je malo zaiebanija stvar, i zahteva i neku vrstu predumisljaja, koliko god da pJesnici poturaju neku foru o tome kako se to "samo desi" - zivot je malo drugaciji, i ne desi se bas skroz samo, uvek ima i predumisljaja.
E, bas zato mi je to creepy situacija.
A ima devojaka koje se bas loze na na ozenjene, ne znam, valjda im dodje kao izazov neki, mogu ja to.
Опет Sc Fi догађаји...Okej zamislite situaciju gde se oženjeni tip od 39 godina mnogo dopadne preslatkoj devojci od 24 godine.
Jel ima neki recept da on ne prevari svoju ženu i ne postane klasična muška svinja koja krizira u srednjim godinama ili mu je sudbina zapečaćena?
Šta mislite?!
I pitanje je i koliko je pošteno i prema njoj zavaravati mladu i ludo zaljubljenu devojku.
Pa kazi, popularniji si od kako si se ozenio?
Nije. Više ponuda sam imao pre braka.Pa kazi, popularniji si od kako si se ozenio?
Опет Sc Fi догађаји...
Okej zamislite situaciju gde se oženjeni tip od 39 godina mnogo dopadne preslatkoj devojci od 24 godine.
Šta mislite?!
Не.Он има неки озбиљан поремећај у глави и мањак карактера ако му треба 15 година млађа.
Он има неки озбиљан поремећај у глави и мањак карактера ако му треба 15 година млађа.
SVI muskarci su svinje.Okej zamislite situaciju gde se oženjeni tip od 39 godina mnogo dopadne preslatkoj devojci od 24 godine.
Šta mislite?!
Zašto tako sudiš?
Зато што мушкарац од 39 година већ увелико треба да има породицу о којој брине, да има такав карактер да му поред његове жене не треба ниједна друга.