Kako se slazu zena Vodolija i muskarac Bik

SEX JE FANTASTICAN, ALI OD SVEGA OSTALOG CE TE BOLETI GLAVA. BIKOVI SU SUVISE NA ZEMLJI I NE RAZUMEMO NJIHOVU POTRENU DA RADE, RADE I RADE BEZ ODMORA I ZABAVE. SASLUSACE TE ALI NECE PROMENITI STAV I NECE TE RAZUMETI. AKO IMAS SRECU DA SE ZALJUBI U TEBE PAZI NA VODOLIJSKE IZLETE U NEPOZNATO I AVANTURU, JER NE UME DA IH PRATI, A BOJI SE RAZIKA. oCARAVA IH NAS SMISAO ZA HUMOR I STO SMO VRAGOLASTE I VOLIMO DA EKSPERIMENTISEMO U SEKSU. oNI SU JEDINI ZNAK KOJI MOZE U POTPUNOSTI DA NAS ZADOVOLJI PO TOM PITANJU JER ZNAJU STA RADE, VOLE ZENSKO TELO I ZELE DA NAM UGODE I VIDE NAS ZADOVOLJNE. OVO TI GOVORIM POSLE TRI BIKA U KREVETU. NAZALOST NISAM NI SA JEDNIM BILA DUZE U VEZI.
PA SRECNO!!!
 
Bikovi su majstori u krevetu,a vodolijama godi da ponekad neko i u tome bude bolji od njih!HAha!Na zalost,iz licnog iskustva mislim da je to mozda i jedino polje gde mogu trajno funkcionisati,jer njihova strasna priroda zaista je za divljenje..Ipak,sve ostalo za vodoliju bice previse surovo i stvarno.Bik je malo naporan vodoliji.Sa jedne strane,bikova tvrdoglavost a na drugoj beskrajna tolerancija vodolije...bez reciprociteta ne ide.Pozdrav!
 
Veza - tu i tamo, kao i svaka prosecna, nista ni specijalno ni spektakularno (pa ni sex). Ja sam sa "mojim" Bikom zavrsila kao drugarica (i to je jedini decko s kojim sam vezu okoncala na normalan nacin), tako da ocigledno tu bas i nema pravila. Ja mislim da su ok likovi, ali opet, za vezu onako... ako bas mora, `ajde :P .
edit: Vodolija
 
Bila sam sa jednim bikom, i bio je jako interesantna osoba, i ni malo na zemlji niti ozbiljan, odgovoran...sto pobija gore navedene izjave, ali smatram da mnogo toga zavisi i od poznaka. Do sexa nismo stigli, ali iz onog sto tome prethodi naslutila sam da bi bilo mnogo dobro. Izmisljao je neverovatne price i imao je strasan sarm, ali ipak je bila neka sitna nit razdvajanja, nerazumevanja.
Da, vodolija sam. :D
 
Nestasna Ameba:
E, pa da vas "razocaram". Bila s dva Bika... Sex jeste bio O.K., ali samo to - O.K. Nista specijalno, ali ni lose.
Btw, Vodolija sam :wink:
I ja sam imala veze sa dva bika..sa jednim je sex bio ok,ali zato smo jako retko bili na istim talasnim duzinama za druge stvari...a sa drugim sex nije bio nista posebno,mene je on jako,jako privlacio , ali smo u zivotu tezili dijametralnim stvarima...i jako ga je nerviralo to sto imam puno drugova i drugarica...
i ja sam vodolija
 
Ja sam trenutno u gezi sa Bikom. I bukvalno prvi put sam se zaljubila cim sam ga videla cim smo krenuli da pricamo. Mnogo je drugaciji i nikad mi nije dosadno sa njima. Sex nam je savrsen nikad bolji nisam imala u zivotu. Al je problem sto nam je veza na daljinu. I malo vise ne neogovoran i sve probleme gura pod tepih sto mi mnogo smeta i poslednjih 2 meseca se bas svadjamo i nekako se udaljavamo zbog toga. I htela sam da raskinem al jednostavno ne mogu jer toliko imamo uspomena i svega i pre svega ako zanemarim te sitnice slazemo se
 
Vodolija voli Bika,
Oće sa njim da se slika
A Bik teži da s' uleži,
Na vazdušne face reži,
skida sako,kaže 'vako :

Ništa Vaga,Bik i Rak,
Nije čovjek znak,
aj' bježi!
To je lažno,
nije važno,
Al je važno znak čitati,
Temeljno ga ispitati
Iz koje je neke grupe
Životinjske ili ljudske,
Iz brze il' spore,
pa tako nekako.
To su prave fore
I vještina,
Ostalo je MA boleština...
 
Vodolija voli Bika,
Oće sa njim da se slika
A Bik teži da s' uleži,
Na vazdušne face reži,
skida sako,kaže 'vako :

Ništa Vaga,Bik i Rak,
Nije čovjek znak,
aj' bježi!
To je lažno,
nije važno,
Al je važno znak čitati,
Temeljno ga ispitati
Iz koje je neke grupe
Životinjske ili ljudske,
Iz brze il' spore,
pa tako nekako.
To su prave fore
I vještina,
Ostalo je MA boleština...
Bumerski astro stihoklepac na Krsti. Ma hit. :D
 

Back
Top