Kako se slazu u ljubavnom zivotu zena VODOLIJA i muskarac BIK!!!!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
E pa hvala! Takodje.Ovde nas ima poprilicno,zar ne?Nisam primetila da se vodolije ovde svadjaju,cangrizaju i prepucavaju...i to mi se posebno svidja...sto ne znaci da smo ravnodusne i mutave kada nam neko opasno stane na zulj..PozdravNestasna Ameba:Pozdrav za sve moje divne Vodolijiceeeeeeee![]()
I ja sam imala veze sa dva bika..sa jednim je sex bio ok,ali zato smo jako retko bili na istim talasnim duzinama za druge stvari...a sa drugim sex nije bio nista posebno,mene je on jako,jako privlacio , ali smo u zivotu tezili dijametralnim stvarima...i jako ga je nerviralo to sto imam puno drugova i drugarica...Nestasna Ameba:E, pa da vas "razocaram". Bila s dva Bika... Sex jeste bio O.K., ali samo to - O.K. Nista specijalno, ali ni lose.
Btw, Vodolija sam :wink:
radde:Usput,mislim da su bikovi velike stipse,a ja generalno,ne volim stipse!
Pozdrav Vodoliji od Vodolije . :wink:Nestasna Ameba:Pozdrav za sve moje divne Vodolijiceeeeeeee![]()
Bumerski astro stihoklepac na Krsti. Ma hit.Vodolija voli Bika,
Oće sa njim da se slika
A Bik teži da s' uleži,
Na vazdušne face reži,
skida sako,kaže 'vako :
Ništa Vaga,Bik i Rak,
Nije čovjek znak,
aj' bježi!
To je lažno,
nije važno,
Al je važno znak čitati,
Temeljno ga ispitati