Kako se slazu SKORPIJA i VODOLIJA?

• Začetnik teme Začetnik teme Sandra_NS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam skorpija/lav, a on vodolija.

Generalno gledano ova dva znaka se ne slazu. Meni predlazu bikove, rakove ili ribe. Bila sam sa ribom, rakom i ovnom.

Po mojoj natalnoj karti, samo bi vodolija mogla da me trpi. Meni se vodolije cinjase kao slabi znak.

Medjutim.

Da se razumemo, nema znaka koji skoprija ne moze da prevesla. A u seksu je vodolija za skopriju - jedina koja moze da ga prati. Stvarno, jedini koji moze da ide za mnom i da se ne skandalizuje na moje zelje.

I ja sam skorpija/lav, ali sam stalno u konfliktima s vodolijama. U stvari, mislim da su pozrtvovani - nikad te ne bi ispalili (bar ne mene), ali su tvrdooglaviiiii.... samo bi se svadjali i bili u pravu. A smeta mi i sto stvari koje sebi dozvoljavaju drugima ne bi oprostili ni za zivu glavu.

ZRENJANINAC:
ja sam skorpija/rak , siguran sam da bi se ti i ja Sandra slozili :) :) :)
Hehe, prvi put da procitam da je neko skorpija podznak rak kao ja :)
Sto se tice veze izmedju skorpije i vodolije mislim da je sasvim moguca i uspesna bez obzira na to sto se ta dva znaka ne slazu po svim pravilima. Isto tako kazu i da se skorpija i lav ne slazu i licno sam se uverila da nije uopste tacno, super se slazemo. Naravno, sve zavisi od aspekata planeta.

Pre svega, zahvaljujem se Guestu na lepim recima upucenim jednoj dami.

Ja licno zaista nemam nista protiv vodolija, kao sto rekoh: volim jednu iz sve snage.

Ali da smo mi jaci, jaci smo. Destruktivni, ali na svu srecu imamo snagu da se svaki put dignemo iz pepela kao da nista nije bilo i krenemo dalje jos snazniji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back