kako se slazu bik zena i muskarac skorpija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BIK-BIK Oboje dobro znaju šta želi njihov partner. Suviše su slični i tromi da bi ostvarili ugodan seks. Seks im je neuigran, nesiguran, a ljubav može da učvrsti povećanje iznoBIK-ŠKORPIJA Među njima postoji ili velika fizička privlačnost ili odbojnost, sredine nema. Spolja deluju mirno, a u suštini su kao šibica koja može da zapali plast sena. U seksu su prilično bučni, neumereni.

sa na računu u banci
 
Karakteristične osobineza bika: naglašena emotivnost, ali i ljubomora, kao i posesivnost koju izražava uvek kada mu neko ili nešto "pripada". Ukoliko je reč o tipičnom predstavniku ovog znaka, savršeno mora biti jasno da tu nema tolerancije na temu koketiranja ili emotivne i seksualne slobode.


BIK -- ŠKORPION

Ovo je jedna zaista zanimljiva kombinacija. U astroloskim knjigama postoji upisano velikim slovima da je ovo najstrastvenija kombinacija odnosno da spoj ova dva znaka predstavlja najstrastveniju kombinaciju od svih mogucih kombinacija (144 kombinacije koje vaze za ceo zodijak).

U naletu velikih strasti, u pocetku Vas odnos prati emotivna euforija koja podseca na veliki ljubavni i strastveni vatromet. Medjutim, za ocekivanje je da vrlo brzo izgubite interesovanje jedno za drugo, ili da Vam predstoji buran razlaz u onom trenutku kada otkrijete da za Vas postoje ne samo velike, vec i nepremostive razlike.

Skorpion ne moze da podnese posesivnost i moralisanje ili malodusnost koja proistice iz Bika, a sa druge strane, Bik je veoma razocaran kada u svom partneru otkrije osobine kao sto su osvetoljubivost, beskrupuloznost i nekontrolisana ljubomora. U sustini, najveci problem koji preti ovoj ljubavnoj kombinaciji predstavlja mogucnost za sado-mazohisticki odnos koji se tesko prekida.

Nema velike razlike izmedju kombinacije muskarac Bik i zena Skorpion i obrnutog slucaja, kombinacije izmedju muskarca Skorpiona i zene Bika. U svakom slucaju, vazno je da Vasa veza potraje dovoljno dugo.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top