Kako se slažete sa roditeljima?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li od vas kao odraslih osoba, prihvate i primene vaš savet ili vi njihov?
Ili
Vam i dalje kao kada ste bili deca namecu svoje principe i stavove
И даље живим са њима,иако сам већ одавно пунолетан.
Повремено се свађамо,али се врло брзо помиримо.

Zanesu se često roditelji
Živeli su svoje živote kako su hteli, deca im odavno punoletna a oni očekuju da ih slušamo i da nam kažu šta nam i kako treba????
Alo?????!!!!!
za nase roditelje mi smo jos uvek njihova deca..zato se ne treba ljutiti na njih
ja sam se odavno izborila od savetovanja i pridikovanja, osim ako nesto nije pametno

za nase roditelje mi smo jos uvek njihova deca..zato se ne treba ljutiti na njih
ja sam se odavno izborila od savetovanja i pridikovanja, osim ako nesto nije pametno
Znam
Ne treba se ljutiti
Ali ja iz kože iskočim kad moj ćale deli savete i zabezekne se kako ga ja to ne poslušam? A pri tom moje detinjstvo i odrastanje nije proveo sa mnom, viđali smo se ali nismo zajedno živeli

Velika je to umetnost biti svoj i ne ljutiti se na roditelje koji.......

Sa tatom se slažem odlično. Naravno da je prva osoba na svijetu od koje tražim savjet, utjehu, toplu riječ itd. Mamu nemam više.
U smo bliži sa roditeljima suprotnog pola
Mama i ja smo ista duša!
Ćaleta poštujem
Trudim se da mu ne otežam ali moram pre svega sebe da sačuvam i ispoštujem

Da li od vas kao odraslih osoba, prihvate i primene vaš savet ili vi njihov?
Delimo šta imamo i znamo, što je najlogičnije moguće.
Majka je bila tu da u ranim procesima saznavanja i osposobljavanja makar i za malu stvar budem počašćena i motivisana toplim i iskrenim pohvalama i predlozima da postanem još bolja. Nema je više, ali izbija kroz mene.
Otac je tu, i znači mi mnogo. Dok sam bila tinejdžerka, imali smo često gadne verbalne sukobe, ali život nas je ispeglao i popravio.
Danas mi je to najbolji prijatelj, jedinstvena i neponovljiva osoba zauvek, a doživela sam i da mi zahvali za savet u mnogo situacija. Doduše, nisam trčala da mu solim pamet kad to ne želi.
Bog me pogledao, pa sam za roditelje dobila dobre ljude! :)

Poslednja izmena:

Back