- Poruka
- 388.310
Da li od vas kao odraslih osoba, prihvate i primene vaš savet ili vi njihov?
Ili
Vam i dalje kao kada ste bili deca namecu svoje principe i stavove
Ili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo drugo (sa tatom, mamu odavno nemam)Da li od vas kao odraslih osoba, prihvate i primene vaš savet ili vi njihov?
Ili
Meni mama i dalje preti prstomZanesu se često roditelji
Živeli su svoje živote kako su hteli, deca im odavno punoletna a oni očekuju da ih slušamo i da nam kažu šta nam i kako treba????
Alo?????!!!!!
И даље живим са њима,иако сам већ одавно пунолетан.Da li od vas kao odraslih osoba, prihvate i primene vaš savet ili vi njihov?
Ili
za nase roditelje mi smo jos uvek njihova deca..zato se ne treba ljutiti na njihZanesu se često roditelji
Živeli su svoje živote kako su hteli, deca im odavno punoletna a oni očekuju da ih slušamo i da nam kažu šta nam i kako treba????
Alo?????!!!!!
Znamza nase roditelje mi smo jos uvek njihova deca..zato se ne treba ljutiti na njih
ja sam se odavno izborila od savetovanja i pridikovanja, osim ako nesto nije pametno
U smo bliži sa roditeljima suprotnog polaSa tatom se slažem odlično. Naravno da je prva osoba na svijetu od koje tražim savjet, utjehu, toplu riječ itd. Mamu nemam više.
Eh i meni je mama bila sveU smo bliži sa roditeljima suprotnog pola
Mama i ja smo ista duša!
Ćaleta poštujem
Trudim se da mu ne otežam ali moram pre svega sebe da sačuvam i ispoštujem
I meniEh i meni je mama bila sve![]()
Moja ćerka (mama je nikad nije videla) podseća jako na njuEh i meni je mama bila sve![]()
Eto tvoje utjeheMoja ćerka (mama je nikad nije videla) podseća jako na nju
Likom, stavom, duhom
Delimo šta imamo i znamo, što je najlogičnije moguće.Da li od vas kao odraslih osoba, prihvate i primene vaš savet ili vi njihov?
Драго ми је што је тако.И Ви сте дивни што их поштујете.Plemeniti, dobri ljudi. Skromni, požrtvovani, nesebični, puni ljubavi.
Obožavam ih i neizmerno poštujem.![]()
Нажалост,родитељи неће вечно живети.Зато их морамо поштовати и не смемо се љутити на њих,какви год да су.I meni
Jbg
Kolko smi ih imali, imali smo
Ljubav ostaje za ceo život!