ForestGreen Poznat Poruka 9.843 07.11.2024. u 11:34 - Kako se skida... #1 Ovaj jbani šraf, mislim ima ih četiri ukupno. Oni se zašrafe i onda se rašire, kako da ih odšrafim? Prilozi 20241107_112524.jpg 57,1 KB · Pregleda: 7
ves.bole Veoma poznat Poruka 12.804 07.11.2024. u 12:02 - Kako se skida... #2 ForestGreen: Oni se zašrafe i onda se rašire, kako da ih odšrafim? Kliknite za proširenje... Ništa se tu ne raširi, verovatno je to obična spojnica. Okreneš sva četiri za 90 stepeni u levo i onda izvučeš stranicu.
ForestGreen: Oni se zašrafe i onda se rašire, kako da ih odšrafim? Kliknite za proširenje... Ništa se tu ne raširi, verovatno je to obična spojnica. Okreneš sva četiri za 90 stepeni u levo i onda izvučeš stranicu.
ForestGreen Poznat Poruka 9.843 07.11.2024. u 12:07 - Kako se skida... #3 Neće da ide skroz levo ili desno, odvrne se da bude slobodna, tj da nije uhvatio sraf i pokušam tada da mrdbem, neće. Mislim da su oni to prvo čekićem pa onda zašrafili, ne znam kojim načinom da izvučem to.
Neće da ide skroz levo ili desno, odvrne se da bude slobodna, tj da nije uhvatio sraf i pokušam tada da mrdbem, neće. Mislim da su oni to prvo čekićem pa onda zašrafili, ne znam kojim načinom da izvučem to.
ForestGreen Poznat Poruka 9.843 07.11.2024. u 13:20 - Kako se skida... #4 Biće rešeno popodne. Uglavnom je sledeći problem. Svaki šraf ima strelicu koja treba da ide ka napolje. Skida se cela stranica da bi se izvukla polica. Kada se izvuče polica, vraća se stranica i onda šraf se obrće u kontra stranu.
Biće rešeno popodne. Uglavnom je sledeći problem. Svaki šraf ima strelicu koja treba da ide ka napolje. Skida se cela stranica da bi se izvukla polica. Kada se izvuče polica, vraća se stranica i onda šraf se obrće u kontra stranu.