Kako se seksati u vodi?

Nemate bre ni pojma ni iskustva...
Posle vrelog dana, uvece oko 23-00h, na plazi nema nikog, a voda predivna. Obicno su i talasi malo jaci. Mesto je bilo idealno jer je dubina bila tek do grudi. Ona se naslonila ledjima na betoniran deo plaze. Beton je obrastao morskim lisajevima tako da je bio mekan i nezan, cak klizav. Uhvatio sam ritam sa talasima koji su me bacali na nju, bilo je vrlo lako da je drzim jer mi je voda pomagala a ona me zagrlila nogama i rukama. Covece kakav je to bio osecaj...

Vi niste gledali CSI Miami? Tamo je moglo svašta novo i interesantno, recimo, da prekid protoka vazduha može da pojača intenzitet orgazma...

Nekako mi cela ta morska idila ne uliva poverenje, voda spere prirodne telesne lubrikante i pojača trenje a smanji osetljivost, a pesak, kao što rekoše, može da grebe. Na kraju, šmirgla je na engleskom sand-paper.

Tokom sexa moraš da dišeš. Ej, čovek...:thumbdown:

Sexaš se i ne dišeš. Ludo end nezaboravno. Gušiš se i uz to uživaš????

ko ovde prica o SEX-u, ja sam bre ronio u moru i pokusao da izdrzim bez vazduha,ali sam prdnuo od muke i od siline pritiska sam morao da izronim . . .a vi pricate o mastrubaciji :lol: Vi ste ljudi za lecenje, evo ja cu da vam budem sponzor . . . Ja i Velja Ilic ;)

Nemate bre ni pojma ni iskustva...
Posle vrelog dana, uvece oko 23-00h, na plazi nema nikog, a voda predivna. Obicno su i talasi malo jaci. Mesto je bilo idealno jer je dubina bila tek do grudi. Ona se naslonila ledjima na betoniran deo plaze. Beton je obrastao morskim lisajevima tako da je bio mekan i nezan, cak klizav. Uhvatio sam ritam sa talasima koji su me bacali na nju, bilo je vrlo lako da je drzim jer mi je voda pomagala a ona me zagrlila nogama i rukama. Covece kakav je to bio osecaj...

... a krabe ti titraju yayca? :twisted:

Back