Daj link ili kaži kako se ovo tačno zove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj link ili kaži kako se ovo tačno zove.
Ne znam kako se zove, vrteska, vrteleska… bem li gaDaj link ili kaži kako se ovo tačno zove.
I ja ih volim u komsiluku.Ali ne kod mene.Ali... kako neko može da prezre životinju kao goluba? Kako su lepi, dragi i dobri! I pametni!
Možda ih treba hraniti na posebnim mestima, bolje isplanirano, ali ih iskreno volim i ne želim da nestanu u mom komšiluku.
Ovo imam...Ne slete na ogradu,ali ih nista ne sprecava da naprave gnijezdo na terasi.Pogledajte prilog 1528436
Ovako nešto je postavljeno na autobuskoj stanici Bg, na brojevima perona, da golubovi ne bi sletali i pravili nered
I ovo sam imala.Do prvog vjetra.
To i ne smeta.Samo da ne prljaju,bili bi ok.gugutanje golubova je jako smirujuće, njihovo prešetavanje po simsu prozora, navirivanje, klepet krilima...
kome to može da smeta !!??
ovo je dobro i uspešno..vrtilica ili vrteška ja je imam na terasi
Hvala na odgovoru. Baš ću probati da vidim da li deluje. Muku mučim sa golubovima.Ne znam kako se zove, vrteska, vrteleska… bem li gaIma ih kod kineza ili u prodavnicama plastike.
Volim ih i ja a nisu im moje terase javni WC. Znas kako se tesko skida izmet svih tih ptica? Jesi cistila nekad?Ali... kako neko može da prezre životinju kao goluba? Kako su lepi, dragi i dobri! I pametni!
Možda ih treba hraniti na posebnim mestima, bolje isplanirano, ali ih iskreno volim i ne želim da nestanu u mom komšiluku.
Ja imam sa drvenom drskom, selotejpom ih zalepim i ok je.I ovo sam imala.Do prvog vjetra.![]()
meni najviše zaseru klimu a znaju i cvece.. seronjeVolim ih i ja a nisu im moje terase javni WC. Znas kako se tesko skida izmet svih tih ptica? Jesi cistila nekad?
Ovo neda ne radi info iz prve ruke
Ovo neda ne radi info iz prve rukegolubovima sam već dao imena svaki dan dolaze isti
![]()
To i ne smeta.Samo da ne prljaju,bili bi ok.
E,pa ne mora bas kod mene da bude taj reciprocitet.to je neki reciprocitet za ono što čovek ume da zasere po prirodi
kao moje senice i vrapci koje hranimGolubovi su vrlo drage i pametne ptice. Svaki dan ih hranim, imam standardnu ekipu koja dolazi već godinama svako jutro na sims na zdrav doručak. (vole oljušteno seme suncokreta najviše)