- Poruka
- 19.834
Ovi sa spiska od blago do jako rtd. U nekoj normalnoj zemlji bi bili u nekoj spec. ustanovi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slabo je to obrazloženje, bez dokaza ovo se može smatrati i kao namešten razgovor.Neuverljivo je zbog glasa.
A i propali su svi pokušaji nalaženja da se snimi, zato što se za te grupe treba prvo infiltrirati.
Slabo je to obrazloženje, bez dokaza ovo se može smatrati i kao namešten razgovor.
U pravu si. Evo na primer ova ekipa sa krstarice koja piše o glupim i neobrazovanim 'ćacijima', uključujući i postavljača teme...
Inače, snimak bake sam zapazila na skoro svim twiter nalozima čiji su twitovi postavljani na ovom forumu u svrhu otkrivanja lažnih studenata ćacija. Naime, dovoljno je samo proveriti šta se tu još objavljuje osim otkrića ko su zapravo ćaciji u parku. Dakle, mreža ubačenih elementa i režimskih saradnika maskiranih u protivnike režima je jako razgranata : to su maltene svi twiter nalozi koji daju vatrenu podršku blokaderima, pa novinari N1 i Nova koji se doslovno oslanjaju na te twiter naloge pominjujući ih kao izvor informacija o ćacijima.
Pa i među samim blokaderima ja verujem da ima preko 90 odsto ubačenih elemenata i saradnika režima. Dovoljno je samo pogledati one snimke kako skandiraju "Miloše pederu" i razne vulgarne i pogrdne parole, psovke, gadosti i zaključiti da se tako ponašaju samo huligani na fudbalskim utakmicama.
A i onaj ko je smislio to "ćaci" i "pumpaj" ne odiše baš inteligencijom, pa verujem da su i to režimski ubačeni likovi.
Da dobijem sutra na LOTO-u 1.2M€ ja se ne bih bunio bez obzira što se danas sa 20€ jako malo toga može kupiti u EU
Slao bih vam slike svoje iz Monaka, Brisel, Nica...
hvala za infoLoto je namešten.
Veruješ da to neće dobiti n eko predpdređen za dobitak?@Tenkre 2
a odigraj sad u petak, nakupila se lepa kamara
ako uspeš biće mi drago
do kraja života nećeš potrošiti pa da trošiš 2000 evra mesečno
https://forum.krstarica.com/threads/kafana-kod-dva-bela-goluba.1012888/post-50666304
pa vidi...Veruješ da to neće dobiti n eko predpdređen za dobitak?
To caci i pumpaj je na nivou Karleuse, Designerice i ostalih "vedeta" danasnje omladine u Srbalja, mene stravicno podseca na taj neki trag. Neopevana seljana, sto na zalost mnogi (vecina) u Srbiji danas i jesu. Bez obzira bili na jednoj ili drugoj strani.U pravu si. Evo na primer ova ekipa sa krstarice koja piše o glupim i neobrazovanim 'ćacijima', uključujući i postavljača teme...
Inače, snimak bake sam zapazila na skoro svim twiter nalozima čiji su twitovi postavljani na ovom forumu u svrhu otkrivanja lažnih studenata ćacija. Naime, dovoljno je samo proveriti šta se tu još objavljuje osim otkrića ko su zapravo ćaciji u parku. Dakle, mreža ubačenih elementa i režimskih saradnika maskiranih u protivnike režima je jako razgranata : to su maltene svi twiter nalozi koji daju vatrenu podršku blokaderima, pa novinari N1 i Nova koji se doslovno oslanjaju na te twiter naloge pominjujući ih kao izvor informacija o ćacijima.
Pa i među samim blokaderima ja verujem da ima preko 90 odsto ubačenih elemenata i saradnika režima. Dovoljno je samo pogledati one snimke kako skandiraju "Miloše pederu" i razne vulgarne i pogrdne parole, psovke, gadosti i zaključiti da se tako ponašaju samo huligani na fudbalskim utakmicama.
A i onaj ko je smislio to "ćaci" i "pumpaj" ne odiše baš inteligencijom, pa verujem da su i to režimski ubačeni likovi.
To su pare koje nisu uplacene profesorima, nastavnicima.100€ skocila dnevnica
I ti podrzavas, to se vidi po postovima.Dobro i ti si podržavao SNS godinama unazad
koja je razlika?Odakle znaš da ovo nije namešteno?
zavisi koji. oni bogatiji tako, a siromasi sa macem i maljemA kako su se regrutovali oni koji su poverovali u hrista
E tako isto
Kako uopste dodju do tog odrona od ljudi?
Odakle znaš da ovo nije namešteno?
To su prosto studenti koji žele da uče. I ja spadam u njih
On zove da se prijavi kao student i kaže da ima 28 godina? Logičnije je da je rekao da ima 23, 24 godine pa da se nađu za novac pa i to da se snimi.
A ko vam brani da učite?
Ovi vaši besposličari koji spavaju u ambarima
Posle kad zbog vaših štrajkova padne BDP, biće vam kriv Blek Rok
Ja sam za ostavku tvog predsednikaI ti podrzavas, to se vidi po postovima.
Nemamo mi više specijalnih ustanova. Svi su pušteni i brzo i lako su se utopili u masu. Ne znam da ih neko sada može ,,probrati,,?!regrutuju se u bosni, po "brazilskim" naseljima, specijalnim ustanovama itd.