- Poruka
- 48.559
Svi koji nisu Kurtijevi đaci imaju potencijal da budu ćaci....prosto....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahahahaN1 objavio:
https://n1info.rs/vesti/nastavak-pr...a-organizatorkom-statista-u-pionirskom-parku/
Sve ovo skupiti i slati EVROPSKOJ KOMISIJI.
nama otisao rudnik zlata, pravo kod kineskih bandita...ko nam je kriv, sto je radio sa gubitkomOvi vaši besposličari koji spavaju u ambarima
Posle kad zbog vaših štrajkova padne BDP, biće vam kriv Blek Rok
marlon ventilatorПодели са нама своје знање.
Ma biće. I sada se penzije isplaćuju iz kredita. Novac se masovno štampa za penzose. Svaki od njih se u poslednje vreme posekao sveže ištampanom,oštrom, novčanicomza mnoge demokratske neradnike i džabalebaroše penzioneri su jedini izvor prihoda
ne glasaju penzioneri Vučića što ga vole nego znaju da penzije neće biti baš nešto ako ovi drugi opet uzjašu pa čime da hrane svoje džabalebaroše i neradnike!?
To nema veze, možda su se stare pohabale pa moraju da se zameneMa biće. I sada se penzije isplaćuju iz kredita. Novac se masovno štampa za penzose. Svaki od njih se u poslednje vreme posekao sveže ištampanom,oštrom, novčanicom
Po dosadašnjem iskustvu znam, da kada dođe do masovnog štampanja novčanica, da nešto nije u reduTo nema veze, možda su se stare pohabale pa moraju da se zamene
Treba da pitaš eksperte *MENE*Po dosadašnjem iskustvu znam, da kada dođe do masovnog štampanja novčanica, da nešto nije u redu
Da dobijem sutra na LOTO-u 1.2M€ ja se ne bih bunio bez obzira što se danas sa 20€ jako malo toga može kupiti u EUPo dosadašnjem iskustvu znam, da kada dođe do masovnog štampanja novčanica, da nešto nije u redu
Moj pokojni otac je pred smrt poverovao da će dobiti na LOTO-u. Počeo da igra kao lud. A matematičar, pa je verovao da će umeti da napravi neki proračun. Pitao sam ga šta će mu toliko para. Rekao mi :" da obezbedim vas nesposobne". Ne znam zašto sam ti ovo ispričao...Da dobijem sutra na LOTO-u 1.2M€ ja se ne bih bunio bez obzira što se danas sa 20€ jako malo toga može kupiti u EU
Slao bih vam slike svoje iz Monaka, Brisel, Nica...
ok...Moj pokojni otac je pred smrt poverovao da će dobiti na LOTO-u. Počeo da igra kao lud. A matematičar, pa je verovao da će umeti da napravi neki proračun. Pitao sam ga šta će mu toliko para. Rekao mi :" da obezbedim vas nesposobne". Ne znam zašto sam ti ovo ispričao...
Može na šesticu da se uzme lepa para, ako vas nema puno...ok...
prvo moraju da se znaju neke fundamentalne stvari
LOTO 7/39 spada u tzv. PRIMITIVA LOTO igre jer igrač ima minimalne šanse zbog broja kombinacija.
Čak ni u SFRJ kad bi se nakupila kamara nije moglo da se pogodi tek tako u populaciji sa 21M ljudi
Opet, ni 80-ih godina sa 8-bitnim i 16-bitnim kompovima nije bilo puno pogodaka i to još sa onim bbnjevima za kokoške
Treba biti svestan da moderan Ai bubanj sadrži jak softver. Da odbije šestice i petice sa minimalnim brojem četvorki i trojki.
Bez obzira što loptice skaču ko blesave, izlaze pomoću elektrostatičkog elektriciteta ali ventilator maže oči pa pamet nema mnogo šanse.
Ja igram uvek iste brojeve, bez obzira ako su 2 ili 3 bila u prethodnom kolu.
Sistem nikada nije dobio Sedmicu a košta djavo i po
ja bih bio zadovoljan redovnimpeticamaMože na šesticu da se uzme lepa para, ako vas nema puno...
Ja sam od retkih koji su jeftinije platili školu zvanu kladionica. 4 godine trajalo školovanje.Ali, šta ti ja znam. Nemam skonost ka kocki. Ni u kladionice ne idem. Išao sam jedino kada je osnovana jadranska liga u košarci, a u srpskoj ostali Partizan (sa Krstićem u timu), Vojvodina (sa Gurovićem u timu), i Spartak iz Subotice (sa bratom Vučkom kladioničarem u timu). Elem, tada su sve utakmice domaće lige bile nameštene na hendikep. Igraš namešteni singl sa kvotom 1,85. Uplatiš 100 evra (Što je tada bio maksimum) , a dobiješ 85, na tih 100. Lepe pare sam brojao, a bio student. Sve namešteno bilo
Sećaš li se onih nameštenih kuglica?Ja sam od retkih koji su jeftinije platili školu zvanu kladionica. 4 godine trajalo školovanje.
Ali uvek skromne uplate pa i tako se nakupio minus od skoro 600€, izvukao 400€ na brojevima nikako sport. 200 sam im alalio za školovanje.
Zapravo sve mi puklo pred očima kada sam obišao sajt Williama Hilla.
Na našim sajtovima postoji zakonski ispoštovana sekcija "zavisnost od kocke" ali kad otvoriš link piše samo "idi pa se leči u Drajzerovu"
Medjutim William Hill je todrugačije odradio.
Prvo te dočeka slika botoksiranog i mumificiranog starkelje uz pozdravnu poruku "imam dovoljno oara i bez tvoje uplate"
Zatim biraš tip kockarske igre sport, karte, rulet, aparati...
Au sine, ništa nisu krili, verovatnoća je na njihovoj strani ali isto tako i trud da svoju prednost ojačaju.
Od benignih primera do patološke sociologije...
Pametnom dosta, jedino da budem zahvalan za objavljivanje tih sekcija i Bogu štomi dao zdravu pamet da ne negiram nešto tako očigledno a što kao laik ne možeš da znaš.
Zato mi ovaj LOTO od Lutrije Srbije zabavan, evo prva dva kola po jedna trojči a![]()
a što je izašla ista kombinacija u razmaku od dva kola?Sećaš li se onih nameštenih kuglica?
zato se i sigra od 1 do 5 kombinacija iako ti tutnu tiket od 10Ne daj se navući. Nisu oni to napravili da mi dobijemo, nego d dobiju oni
u petak je onaj moj "veliki LOTO" 7/39On je očigledno jak psihički. Sada se smuca negde po srenjoj evropi i pokušava da opstane. Ja bih se na njegovom mestu davno propucao
Hajde manje vise gde je nastao snimak bake koja nosi jabuke ali KAD je nastao je nesto sto bas bode oci. Pa moras da budes idiot da ne skapiras da iza bake u daljini postoji polje zrelog zita i nesto blize listopadno drvo sa liscem na granama a da se mars ka Nisu desavao pre dve nedelje.
Ono, kad takvi idioti pisu o tome kako je druga strana neobrazovana, zaostala i ne znam kaka a sami sebi upadaju u usta i potkopavaju normalne ljude koji su za promenu vlasti i sistema. Odnosno, takvi idioti mi pre deluju kao ubaceni likovi koji ce pisati nebuloze i lazi koje se mogu lako detektovati.