Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 78.787
nemo me diraš ja sam NOVINARМладен Саватовић са Н1 саватао Ћације.
nemo me diraš
ne diraj mikrofon sveti gral iz Vatikana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemo me diraš ja sam NOVINARМладен Саватовић са Н1 саватао Ћације.
uvek su vam falile daske vidim jaKolega da nesto znate ne bi sebi skocili u usta dajuci prekogniciju kolegi alteru da je promenio kapu.
Da ne lajem o vasim beretkama.
Pa zna se ko ima sve informacije o gradjanima.Kako uopste dodju do tog odrona od ljudi?
Nismo mi bitni kolega, vec Srbija buducnosti. Mi smo suvise mali spram vecnosti.uvek su vam falile daske vidim ja
ranije sto bar naglašavali kroz avatare
Dnevnica 100 evra. Idem i ja, zabole me. Jedeš, spavaš, pljuješ po studentima na Krsti i 100 evra. DIVOTICA.100€ skocila dnevnica
ovo je sasvim dovoljnoNismo mi bitni
i još ti izadje dupe na X mreži kad potera nuždaDnevnica 100 evra. Idem i ja, zabole me. Jedeš, spavaš, pljuješ po studentima na Krsti i 100 evra. DIVOTICA.
Za sada. Posle promena ce neko postaviti i pitanje nasih bitnosti.ovo je sasvim dovoljno![]()
On zove da se prijavi kao student i kaže da ima 28 godina? Logičnije je da je rekao da ima 23, 24 godine pa da se nađu za novac pa i to da se snimi.
nisam ni njihov član...ovde sam ih na forumu popularizovao kad su se pojavili zato što sam smatrao da zavređuju mesta u parlamentu više nego ostali...da mogu biti opcija koju ne kontrolišu razne službe nego rade u interesu naroda...treća Srbija..prosrpska i poštena....razočarali su me kad su prodali izbore u Novom Sadu..niko normalan i ozbiljan ne može da preda listu koja se protivi pravilniku o broju žena na listi u odnosu na muškarce...sami su sabotirali sebe time tj. prodali su na taj način mesta u novosadskom parlamentu...sad podržavam Jelenu Pavlović kao nekog ko je po meni iskrena, poštena, hrabra i pametna osoba...nadam se da će da oformi neki pokret i postane bitna na političkoj sceni ali ne planiram da se ni tamo učlanjujem...Dobro mislila sam.da jesi neki faktor pripadnik ne djilasove oartije ali na primer snage naroda.
Ali i oni se pridryzuse ovim.budalama
Hajde manje vise gde je nastao snimak bake koja nosi jabuke ali KAD je nastao je nesto sto bas bode oci. Pa moras da budes idiot da ne skapiras da iza bake u daljini postoji polje zrelog zita i nesto blize listopadno drvo sa liscem na granama a da se mars ka Nisu desavao pre dve nedelje.Na istom nalogu Ne lomite mi bagrenje i snimak neke babe koja navodno deli jabuke studentima blokaderima na putu prema Nišu. Snimak je zapravo nastao u Rumuniji, ali eto za potrebe jedne bljuvate propagande može poslužiti :
Dnevnica 100 evra. Idem i ja, zabole me. Jedeš, spavaš, pljuješ po studentima na Krsti i 100 evra. DIVOTICA.
Nažalost, ima i u studentskim redovima infiltriranih režimskih ljudi.Имаћемо и ексклузивни материјал, од правих студената који су се тајно, као Тихи и Прле, инфилтрирали у Ћаци камп.
nebitno...studenti imaju plenume umesto vođa...time svaki ubačeni predstavlja samo jedan glas i ništa višeNažalost, ima i u studentskim redovima infiltriranih režimskih ljudi.
Nadam se da će ih studenti na vreme razotkriti.
Pričam o onima koji povremeno ili stalno koračaju uz studente na protestima, na marševima.nebitno...studenti imaju plenume umesto vođa...time svaki ubačeni predstavlja samo jedan glas i ništa više
Stigao i profesionalni glumac
Lako. Ima ih mnogo.Kako uopste dodju do tog odrona od ljudi?
za mnoge demokratske neradnike i džabalebaroše penzioneri su jedini izvor prihodaZa ovu vlast su penzioneri čiji su mozgovi u autu i svi oni koji imaju korist od iste kao i ucenjeni ljudi.
ja znam bar njih 9 i poNe znam normalnog čoveka a da glasa za sns.