Како се регрутују ћаци?

ovo je sasvim dovoljno :D
Za sada. Posle promena ce neko postaviti i pitanje nasih bitnosti.

Da ne bude kao za vreme nkvd, kada je glupak u nedoumici da li je za ruse ili nije pa predlozi bezbednjaku danas da bude za a sutra se mozda predomisli.

Kao vi sa zutim beretkama.

Sve moze, ali tad je sloboda relativan pojam, skoro dijalektican, kako ce svako od nas ziveti sa svojim greskama.

I gde.

Dobro mislila sam.da jesi neki faktor pripadnik ne djilasove oartije ali na primer snage naroda.
Ali i oni se pridryzuse ovim.budalama
nisam ni njihov član...ovde sam ih na forumu popularizovao kad su se pojavili zato što sam smatrao da zavređuju mesta u parlamentu više nego ostali...da mogu biti opcija koju ne kontrolišu razne službe nego rade u interesu naroda...treća Srbija..prosrpska i poštena....razočarali su me kad su prodali izbore u Novom Sadu..niko normalan i ozbiljan ne može da preda listu koja se protivi pravilniku o broju žena na listi u odnosu na muškarce...sami su sabotirali sebe time tj. prodali su na taj način mesta u novosadskom parlamentu...sad podržavam Jelenu Pavlović kao nekog ko je po meni iskrena, poštena, hrabra i pametna osoba...nadam se da će da oformi neki pokret i postane bitna na političkoj sceni ali ne planiram da se ni tamo učlanjujem...

Na istom nalogu Ne lomite mi bagrenje i snimak neke babe koja navodno deli jabuke studentima blokaderima na putu prema Nišu. Snimak je zapravo nastao u Rumuniji, ali eto za potrebe jedne bljuvate propagande može poslužiti :

Hajde manje vise gde je nastao snimak bake koja nosi jabuke ali KAD je nastao je nesto sto bas bode oci. Pa moras da budes idiot da ne skapiras da iza bake u daljini postoji polje zrelog zita i nesto blize listopadno drvo sa liscem na granama a da se mars ka Nisu desavao pre dve nedelje.

Ono, kad takvi idioti pisu o tome kako je druga strana neobrazovana, zaostala i ne znam kaka a sami sebi upadaju u usta i potkopavaju normalne ljude koji su za promenu vlasti i sistema. Odnosno, takvi idioti mi pre deluju kao ubaceni likovi koji ce pisati nebuloze i lazi koje se mogu lako detektovati.

Колико кошта да се глуми Ћаци?

Stigao i profesionalni glumac :malav:
Screenshot_2025-03-12-22-39-21-289_net.b92.android.brisbane-edit.jpg

Колико кошта да се глуми Ћаци?

Košta 4000 dinara. Glumi se u dve smene, čime se simulira 8 sati. Ide se na 1. i zadnji sat i lažira prisustvo tamo u tom kampu. Opcija da se cela smena odradi je za 6500 dinara.

U smeni 12-13 i 19-20 časova (to je ta simulacija) ima oko 30-ak ljudi u po 5 ekipa. Radili su od 7. do 12. marta. Trebalo je da akcija traje i po podne danas, kao i 13. marta, ali je zbog sistematske akcije raksrinkavanja, otkazana.

Jednu od smena vodi dečko (Luka Milosavljević, zvani Kajzer) koji je 2006. godište i ide u 4. razred Pravno poslovne škole u Svetogorskoj ulici. Njemu su iz centrale svakodnevno isplaćivane dnevnice, koje je on dalje razdeljivao, uz pomoć su subkoordinatora (jedan od njih je bio i njegova školska drugarica, Tijana Lomić).

Okupljali su se na Tašmajdanskom parku i kod Crkve Sv. Marka. Tamo su zastave ležale po betonu, istovarene iz centrale, odakle se šetnjom od Crkve Sv. Marka do Pionirskog parka simulirala studentska šetnja kroz Srbiju od po nekoliko stotina kilometara.

Lider lažnih Ćacija Kajzer, inače, bahati se na sve strane. Nosi Rolex Yacht-Master 2 koji košta skoro 20 hiljada evra. Takvi su oni; dok se Miloš Pavlović hvali da nema Rolex, u pozadini su svi takvi.

1000022457.jpg
1000022462.jpg

Oni imaju kancelariju na Konjarniku, kod okretnice 31-a. Tamo su vršili isplate Ćacijima.

Isplate su bile vršene i na Medaku, kod okretnice 29-ke. Pošto Kajzer ide u Pravno poslovnu školu, vršio ih je iz kafiću Žorž u Svetogorskoj ulici (preko puta škole).

Poslednja izmena:
Za ovu vlast su penzioneri čiji su mozgovi u autu i svi oni koji imaju korist od iste kao i ucenjeni ljudi.
za mnoge demokratske neradnike i džabalebaroše penzioneri su jedini izvor prihoda

ne glasaju penzioneri Vučića što ga vole nego znaju da penzije neće biti baš nešto ako ovi drugi opet uzjašu pa čime da hrane svoje džabalebaroše i neradnike!?

Ne znam normalnog čoveka a da glasa za sns.
ja znam bar njih 9 i po :D

Back