Како се регрутују ћаци?

Odakle znaš da ovo nije namešteno?

Ми овако регрутујемо наше студенте.

Gl14XoDXEAAtScX

А ви ваше?

Odakle znam ali odakle znaš da ovi iz N1 nisu sve ovo izrežirali? Zato što su oni N1 sve se uzima zdravo za gotovo?

Ја сам, у складу са Правилником форума, пренео тњит на коме се детаљно види нешто.

И тиме сам дао форумашима могућност да дискутују и демантују истинитост видеа или да истинитост потврде.

Odakle znam ali odakle znaš da ovi iz N1 nisu sve ovo izrežirali? Zato što su oni N1 sve se uzima zdravo za gotovo?
Pa znaju, to je uvrezeno misljenje.

No, meni pada druga stvar na pamet. Kako vredni, pametni, zacesljani, blistavog osmeha i jos blistavijih zuba ispod, takodje i obrazovani i sveCki ljudi dopustaju da njima vladaju lopovi, krezubi, zaostali, neobrazovani i krajnje glupi ljudi? Kako? Gde je kurshluz u toj logici? Ybt, 12 godina te veslaju i jasu neki takvi ljudi a ti nista nisi preduzeo, nisi se pomerio... sem sto do besvesti pises po forumima, twiterima, nistagramima.

Da li ce 15.mart to promeniti? Da se bas ne kladimo, bolje sacekajmo ta 3 dana. Dajmo sansu mladima iz te kolone sa fotografije sa starog novosadskog druma da pokusaju nesto da zaljuljaju za forumase krstarice koji doope ne mrdaju.

Back