Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 86.020
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle znaš da ovo nije namešteno?
Da li je ovo namešteno? Odakle znaš da nije?
Kako uopste dodju do tog odrona od ljudi?
Odakle znam ali odakle znaš da ovi iz N1 nisu sve ovo izrežirali? Zato što su oni N1 sve se uzima zdravo za gotovo?Одакле знаш да јесте?
Како ти мислиш да се регрутују Ћаци?
On zove da se prijavi kao student i kaže da ima 28 godina? Logičnije je da je rekao da ima 23, 24 godine pa da se nađu za novac pa i to da se snimi.Nije.
Garantujem ti.
A ko vam brani da učite?To su prosto studenti koji žele da uče. I ja spadam u njih
Odakle znam ali odakle znaš da ovi iz N1 nisu sve ovo izrežirali? Zato što su oni N1 sve se uzima zdravo za gotovo?
Ovi vaši besposličari koji spavaju u ambarimaA ko vam brani da učite?
Odakle znam ali odakle znaš da ovi iz N1 nisu sve ovo izrežirali? Zato što su oni N1 sve se uzima zdravo za gotovo?
Pa ako ti garantujes nema razloga da se sumnja.Nije.
Garantujem ti.
Izbaci ovde snimak ako bude tako nešto.Ево, у Дневнику од 19 сати, биће и снимак сусрета (вероватно у Ћаци парку).
da pokazes da si pao godinu u osnovnoj skoli dobijas sator u centru kampaМи овако регрутујемо наше студенте.
![]()
А ви ваше?
Pa znaju, to je uvrezeno misljenje.Odakle znam ali odakle znaš da ovi iz N1 nisu sve ovo izrežirali? Zato što su oni N1 sve se uzima zdravo za gotovo?
verujem da je autentično...ali ti si siguran i garantuješ....imaš insajderske informacije ili apsolutno veruješ čoveku koji vodi razgovor?Nije.
Garantujem ti.
Niko vam ne brani da učite, to što fakulteti ne rade ne sprečava studenta da napreduje.Ovi vaši besposličari koji spavaju u ambarima
Posle kad zbog vaših štrajkova padne BDP, biće vam kriv Blek Rok
A kako su se regrutovali oni koji su poverovali u hristaОдакле знаш да јесте?
Како ти мислиш да се регрутују Ћаци?