Kako se prodaju akcije?

Koja je to najbolja i proverena brokerska kuca?

Nema veze, vazno da je registrovana. Malo sta zavisi od brokera, mislim da li ce akcije biti prodate ili ne. Vi odredjujete minimalnu cenu. Prvo u nekoj banci otvorite namenski racun i sa tom karticom odete kod nekog brokera gde cete potpisati tromesecni ugovor i ovlascenje koje kosta, racimo oko 500 dinara. onda cekate da neko na berzi kupi vase akcije.

Nema veze, vazno da je registrovana. Malo sta zavisi od brokera, mislim da li ce akcije biti prodate ili ne. Vi odredjujete minimalnu cenu. Prvo u nekoj banci otvorite namenski racun i sa tom karticom odete kod nekog brokera gde cete potpisati tromesecni ugovor i ovlascenje koje kosta, racimo oko 500 dinara. onda cekate da neko na berzi kupi vase akcije.

Hvala najlepse na odgovoru ....

Dang, ne razumem kako to "da li ce biti prodati ili ne" Zar se na berzi ne prodaju i kupuju svaki dan akcije? Ili se ovde radi o nekim akcijama koje i nisu na berzi?

Dang, ne razumem kako to "da li ce biti prodati ili ne" Zar se na berzi ne prodaju i kupuju svaki dan akcije? Ili se ovde radi o nekim akcijama koje i nisu na berzi?

Vi na berzi nudite akcije na prodaju, a dali ce biti i prodate zavisi od ponude i potraznje. Samim iznosenjem na berzu ne znaci automatski da ce biti prodate. Kod nas akcije vecine firmi ne mogu da se prodaju godinama jer nema ko da ih kupi.Nase trziste akcijama je daleko od zapadne berze i jedva da lici na berzu. Na primer ovo sto se radi sa ,,besplatnim,, akcijama za gradjane nema nigde u svetu da posta izigrava brokera ili da Dinkic naredi nekome da otkupi odredjene akcije. To je cista smejurija. To ne lici na berzu.

Back