J
ja ja ja ja
Gost
nece niko da mi kaze...kako se prizivaju duhovi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Toplo, iz iskustva?Lens:...toplo preporucujem da odustanes od te zamisli, posto to nije nesto sa cim se treba igrati...
Tya:Toplo, iz iskustva?Lens:...toplo preporucujem da odustanes od te zamisli, posto to nije nesto sa cim se treba igrati...
MORAS DEBELO DA PLATISja ja ja ja:nece niko da mi kaze...kako se prizivaju duhovi?
E i ja sam isto tako procitala, mada moram priznati da su me zbunila ona uputstva (oko prizivanja). Da, definitivno je vreme za lalanje. Laku noc.paralela:...procitala sam: kako se PREZIVAJU duhovi![]()
![]()
![]()
...definitivno je vreme za spavanje![]()
ha,ha,ha,stvarno sam zaboraviosunrise:timmy:probaj telefonom-pozivni 666
zaboravio si da joj kazesh da poshle okrenutog broja treba da viche duheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
Mani se corava posla, nije ni za saluja ja ja ja:nece niko da mi kaze...kako se prizivaju duhovi?
ja ja ja ja:nece niko da mi kaze...kako se prizivaju duhovi?
a to iz iskustva-kod je mene je tako svako jutroChan Shaolin Si:znas sta je dobra stvar stani ispred ogledala ugasi svijetlo drzi svijecu u ruci ispod glave i gledaj se pravo u oci samo cuvaj da ne zapalis stan nikako nemoj svijecu da bacis kad vidis likove u ogledalu.
izraz lica je :shock: