ne mozes, kolega, nikada znati da li sam ja i koliko vec razmisljao o toj i takvoj mogucnosti, te stoga ne mozes ni tvrditi da ja " olako" pricam o tome. citaj ti malo bolje, i videces da tema nije nikada ni glasila niti se ticala vecnog zivota... avaj!
Nisi ti mene uopšte razumeo, a kamoli dobro, ja nisam rekao ni da sam za ni da sam protiv toga, tj niti da je to dar niti kletva, ja samo neću da olako sudim o nečemu o čemu su mnogo pametniji ljudi od mene provodili cele živote razmišljajući.. A tebi je jedan dan dunulo da nam otkriješ večnu istinu da to ne valja

A i nisam ti se izvinio, nego sam opisao hipotetički razgovor koji smo mi mogli da vodimo da si ti razumeo rečenicu koju ti ja gore napisah
opet ponavljam, kolega, a to ne volim da radim

niko te ne zove da ovde pricas o vecnom zivotu, niti da pricas o necemu sto tebe, ocigledno, ne zanima. procitaj prvi post i shvatices, nadam se, sta je tema diskusije.
iam dosta nas koji posecujemo ovaj forum NPIM, verujem ne zalud. naravno, sve ovo treba shvatiti prvenstveno kao dobru zabavu i kvalitetno trosenje vremena, verujem da neko od vas veruje u vampire ili ne veruje, nadam se vasim argumentovanim odgovorima.