Dobro, ne moraš toliko da se zanosiš sa dedukcijomdakle u svetlu ovog
ako ne stavljas ruku preko ociju ne licis na debila
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, ne moraš toliko da se zanosiš sa dedukcijomdakle u svetlu ovog
ako ne stavljas ruku preko ociju ne licis na debila
propustas ukusan kornet zbog bezveznog sta ce neko pomisliti?Kupim u čašici ice to go
Svaki italijan prodaje ili kornet ili čašica mušterija bira
pa necu valjda na nos da ga jedem nego kako nego jezikom, usnama, zubima sve tehnike su dozvoljene samo da ne curipa kad opletes jezikom
a sta fali i ako malo procuri..ti to pokupispa necu valjda na nos da ga jedem, nego kako nego jezikom, usnama, zubima sve tehnike su dozvoljene samo da ne curi
Zato se neću odreći sladoleda na ulici, pa makar Meliot (i ja) bio u pravupropustas ukusan kornet zbog bezveznog sta ce neko pomisliti?
propustas ukusan kornet zbog bezveznog sta ce neko pomisliti?
ne volis keks?Ukusniji mi je iz čašice
ma kako ću s majice pokupiti???a sta fali i ako malo procuri..ti to pokupis
isusen keks nema neke kalorije.
i neces smrsati izbegavanjem keksa nego sa vise fizickih aktivnosti.
Nema rumenka u čašici..Ukusniji mi je iz čašice
Slistio si u tri zalogaja tako da ne brinemo
Jeste, pa oližeš trešnjicu na vrhu i potom srkućeš celu čašicu dok joj se dance ne istopi
bolje ti poslusaj meneTi radi kako misliš da je dobro a ja isto tako
bolje ti poslusaj mene
А нашта личи жена?Pa nisam rekla da i ja ne ližem, grizem...samo da je možda ipak u pravu.
Jer realno, kad čove liže sladoled liči ili na oralni seks ili na debila
I zena je covek, zar ne?А нашта личи жена?
Наравно, зато и треба разложити кад човјек подсјећа на орал, а кад на дебила.I zena je covek, zar ne?
Čovek, oba pola.А нашта личи жена?
Aha, ti na to aludiraš, npr. kad je žensko onda oral a kad je muško onda debil.Наравно, зато и треба разложити кад човјек подсјећа на орал, а кад на дебила.