- Poruka
- 10.942
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je bre u pravu?Pa u pravu je
OvoSta je bre u pravu?
Po meni je u pravuTo deca jedu sladoled na ulici na drvce ili u kornetu. Može se kući jesti takl a u javnosti odrasli ljudi jedu sladoled iz čašice.
Ja jedem, odnosno grizem sladoled, ali od sad cu poceti da lizem i da vas gledam u oci na ulici.Ovo
Po meni je u pravu
Pa nisam rekla da i ja ne ližem, grizem...samo da je možda ipak u pravu.Ja jedem, odnosno grizem sladoled, ali od sad cu poceti da lizem i da vas gledam u oci na ulici.
Lule, brinem se za tebe.Pa nisam rekla da i ja ne ližem, grizem...samo da je možda ipak u pravu.
Jer realno, kad čove liže sladoled liči ili na oralni seks ili na debila
Rekla sam: ili na debila.Lule, brinem se za tebe.
Da daRekla sam: ili na debila.
ja volim onaj toceni kornet iz aparataTo deca jedu sladoled na ulici na drvce ili u kornetu. Može se kući jesti takl a u javnosti odrasli ljudi jedu sladoled iz čašice.
Ma boli je cose, uziva u sladoledu.Ni ja. Ali složila je facu ko debil.
pa kad opletes jezikomja nikada ne jedem iz čašice nije mi isto kao iz korneta, još posebno onaj slatki hrskavi kornet
Pa isti slučaj, to je nekako za decu.ja volim onaj toceni kornet iz aparata
ovo su u stanu a kako jedes na ulici?
ti ovako?
dakle u svetlu ovogNa stavljam ruku preko očiju
ako ne stavljas ruku preko ociju ne licis na debilaJer realno, kad čove liže sladoled liči ili na oralni seks ili na debila
Kupim u čašici ice to goovo su u stanu a kako jedes na ulici?