Kako se postaviti ukoliko smo 40+ a nabacuje nam se piletina?

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Pričamo o situacijama gde druga strana inicira kontakt.

Recimo vi ste 40+, a neka klinka od 18+ ili 20+, bi da flertuje, koketira sa vama...
Da li u takvim situacijama muškarac treba jasno i odlučno reći NE ili se ipak upustiti u tako nešto?

Ukoliko ste žena 40+ i doživite muvanje od mladića koji ima 20ak godina, jesi li isključiva ili ostavljaš mogućnost da ipak bude nešto od toga?

Recimo vi ste 40+, a neka klinka od 18+ ili 20+, bi da flertuje, koketira sa vama...
Da li u takvim situacijama muškarac treba jasno i odlučno reći NE ili se ipak upustiti u tako nešto?

Ukoliko ste žena 40+ i doživite muvanje od mladića koji ima 20ak godina, jesi li isključiva ili ostavljaš mogućnost da ipak bude nešto od toga?
Naravno da bi se upustio u pricu. Moguci skorasnji problem s kojima se muskarac tih godina susrece s prostatom bi bila jako interesantna tema. Svako toliko bi na cugi isao (kao) u wc. Nakon 6. mog odlaska na wc odustala bi i buduca zelja za upoznavanjem muskarca tih godina bi joj se sitopila. Naravno, platila bi racun. :mrgreen:

Ne razumem u čemu je problem? 🤔

zar ti razum ne govori da gledaš svoje vršnjakinje a ne 20god mlađe meso? no i ako nas ta unutrašnja moralna komponenta ne dotiče, osuda okoline nam ne gine.... pa ipak, nisam načisto sa sobom kako se postaviti.... mislim da bih ipak poklekao i upustio se u avanturu sa mladom devojkom...

zar ti razum ne govori da gledaš svoje vršnjakinje a ne 20god mlađe meso? no i ako nas ta unutrašnja moralna komponenta ne dotiče, osuda okoline nam ne gine.... pa ipak, nisam načisto sa sobom kako se postaviti.... mislim da bih ipak poklekao i upustio se u avanturu sa mladom devojkom...
Ne. Većina devojaka što sam bio sa njima je 10+ godina mlađa od mene. Imao sam i starije devojke. Uopšte me to ne dotiče. Bitno mi je da se potrefim sa njom. To je veći problem kad si mlađi. Npr. ti 27, ona 19 godina. Mada ja sam bas bio u takvoj dugogodišnjoj vezi i najmanji problem je bila razlika u godinama. Tačno me zabole šta misli okolina. A i ne znam o kakvom moralnom problemu pričaš. 🤔 Pa nema 12 godina.

Kakav razum?
Kakvo meso?

Kakvi termini🤔

I See You GIF by Superstore

Ništa, kažeš joj hajde mala pedala ako nisi bila Titina pionirka pali odavde. 😆

zasto su ovake teme samo kod nas diskutabilne?

Ипак смо ми друштво засновано на вери, обичајима и части. Замисли да неко не дође на недељну литургију.. Морао би одма’ да пакује куфере и правац неки Дојчланд!

Back