Kako se postaje prostitutka

Sensei

Master
Moderator
Poruka
86.824
Evo, čitam članak u Stilu

Hana je najplaćenija eskort dama: Osim atraktivnog izgleda, bogataši gube pamet zbog 2 osobine žene​

koji sa puno entuzijazma uče devojke kako da postanu prostitutke eskort dame. Dve vrlo bitne stavke su da završe fakultet i da dođu na vreme na sastanak.

Potpisnik članka je Autor: Lana Vidović
Eskort dama iz članka je ova
1738957610983.png

NIšta.

Nemoj posle da mi pričaju , težak život, ovo, ono. U pitanju je čist i proračunat izbor u životu. A naši mediji to promovišu.

Ili sam pogrešno razumeo članak?

Msm da shvatimo da je pitanje cene da vecina daje za pare, samo sto neke upakuju u veze s lovanima iz ljubavi,ne vidim razliku izmedju menjanja partnera i kao nekih pokusaja da se nadje za duze, kad ne mogu da opstanu ni sa kim i menjanja za pare,meni su gore koje nisu gadljive i mogu sa svakim a ne naplate

Hana je najplaćenija eskort dama: Osim atraktivnog izgleda, bogataši gube pamet zbog 2 osobine žene​

koji sa puno entuzijazma uče devojke kako da postanu prostitutke eskort dame. Dve vrlo bitne stavke su da završe fakultet i da dođu na vreme na sastanak.

Pogledajte prilog 1682258

NIšta.

Nemoj posle da mi pričaju , težak život, ovo, ono. U pitanju je čist i proračunat izbor u životu. A naši mediji to promovišu.

Znaci zato je univerzitet u Gromiljaku pored Kiseljaka (to je opet pored Sarajeva za neupucene u geografiju bejha) postao jako popularan. 😉

Pogledajte prilog 1682258

NIšta.

Ma kakav težak život, one to pričaju samo da bi si podigle cenu. Sve su svesno i dobrovoljno stupile u raj posao i uživaju u njemu. Sve ostalo je lupetanje.

Back