Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 36.470
Tko su ova dva gospodina sa slike?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije tacno, ne siri dezinformacije.Ne mora. Ako neko zeli svestenicki cin uslov nije ulazak u brak.
lazna "crnogorska pravoslavna crkva" tj. njihovi pripadnici, neki Dedeic i Miras.Tko su ova dva gospodina sa slike?
Mislim da je neofitizam neuklonjiva smetnja.Nema problema, na to isto pristajem, samo se nadam da će me primiti u službu.
Ništa to, nema tu leba, bio bi sirotinja teška.Тако ћеш и ти да будеш, једног дана, кад пустиш дугу белу браду, патријарх Хрватске православне цркве.
Ma Simo, sve što treba, samo da mi se uvaliti i dobiti neku parohiju.
Ne postoji Hrvatska pravoslvna crkva, sve je to u okrilju Srpske Pravoslavne ....Ništa to, nema tu leba, bio bi sirotinja teška.
Osim toga, pozicija je već zauzeta.
I za to imam argumentiran odgovor - dude li mi netko prigovarao, odbrusiti ću samo da Srbi stalno svojataju Hrvate, te da sam ja po toj logici Srbin pravoslavac.Mislim da je neofitizam neuklonjiva smetnja.
Ne poznajes materiju.To nije tacno, ne siri dezinformacije.
Ne poznajes ti ama bas nista.Ne poznajes materiju.
Ništa to, nema tu leba, bio bi sirotinja teška.
Osim toga, pozicija je već zauzeta.
Ma nema Srba u Hrvatskoj koliko je pod noktom crno, a bit će ih i sve manje i manje.А шта ако би Хрватска као држава препознала национални интерес да се установи Хрватска православна црква, па би финансирала црквене пројекте?
Било би ту пуно пара, само будеш умиљато јагње и сисаш буџет + од пастве.
Сигурно би се солидан број људи прешалтао на ХПЦ.
Moze on da zivi u celibatu ali ne moze da bude neozenjen, a to nije isto.
Hrvatska nije pravoslavna zemlja, niti to moze tek tako da se ustanovi, mada kog onog bradatog udbaskog skota na celu Crkve me nista ne cudi.
UDBA, lazni patrijarh.Знаш шта прво изађе на гугл претрагу кад укуцаш: "Загреб и ја се волимо" ?
![]()
UDBA, lazni patrijarh.
U celibatu, ako je vec u braku, moze da zivi i svestenodejstvuje samo u sporazumu sa popadijom. A moze da bude svestenik i bezbracan.Moze on da zivi u celibatu ali ne moze da bude neozenjen, a to nije isto.
APPI za to imam argumentiran odgovor - dude li mi netko prigovarao, odbrusiti ću samo da Srbi stalno svojataju Hrvate, te da sam ja po toj logici Srbin pravoslavac.

Onda ti je bolje da razmisljas da predjes u neku nepalsku crkvu, na vreme.Ma nema Srba u Hrvatskoj koliko je pod noktom crno, a bit će ih i sve manje i manje.
Kažem ti, nema tu leba za pravoslavlje.
Vidim i ti ne bi imo ništa protiv da tebe stave na čelo HPC.Da i ti budeš barem malo bitan.Југославу једино господин Перић може да преотме функцију челника ХПЦ.
Tako i Cvarak,...lažni pop.UDBA, lazni patrijarh.
Ako je netko svih ovih godina dokazivao da je za ANS i dobrobit Srbije, onda sam to ja.I ja msm da samo monasi žive u celibatu. I to ne mora zauvek, mogu se oženiti kad žele i živeti uobičajenim životom.
Popovi mogu, kako žele...ali je uobičajeno da su oženjeni.
Nego,...to mu uopšte nije pametno.
Hrvat preobražen u pravoslavnog popa= spijun!
I to dvostruki!![]()