Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.168
...pravi novinar zana da se snadje u datoj situvaciji, radi rukama i nogama i ne spominji mu zeku na njega je razdrazzljiv jako...Dok međed shvati superlativ............oho-ho........![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pravi novinar zana da se snadje u datoj situvaciji, radi rukama i nogama i ne spominji mu zeku na njega je razdrazzljiv jako...Dok međed shvati superlativ............oho-ho........![]()

...pravi novinar zana da se snadje u datoj situvaciji, radi rukama i nogama i ne spominji mu zeku na njega je razdrazzljiv jako...![]()
..............................................

...i po tretji put tju da smorim sa fudbalom i sportskim novinarstvom, veliki sam navijach c. zvezde i ovih dana chitam vest ( i to u nekoliko razlichitih novina shto na papiru, shto u e varijanti) da u zvezdu dolazi Muhamed Kalon, bivshi fudbaler intera, a danas u novinama njegova izjava da bi' voleo da dodje u zvezdu ali da ga niko nije kontaktirao, i na zvezdinom sajtu isto kazzu, pa mislim ko su izuzetci, ovi shto pishu objektivno ili ovi drugi, pitam se ja?
...i ko tje da odgovara za takvu neproverenu vest, da ne kazzem lazz?

...pa ti pishi o medvedima u superlativu i niko ti nishta ne mere...![]()

Joj nemoj me terati na pravni fakultet... Ja zelim da postanem novinar i zaista to volim... Zbog toga sam i moderator na ovom podforumu, jer me zanima. Sledece godine treba da upisem nesto, a to ce najverovatnije biti ili FPN ili filozofija u slucaju da ne upadnem, a glavno je da cu jednog dana, nadam se, biti novinar...
Pretpostavljam da bilo kakva praksa, to jest rad u nekim novinama pre pocetka skolovanja ne moze da skodi... E sad malo pitanjce u vezi FPN, da li mislis da studenti imaju dobru podlogu na ovom faxu za svoj dalji razvoj, ako su otvoreni ka tome, a ne puni sebe kako kazes?

Znaci sam fax nije presudan, vazno ga je zavrsiti. Nije toliko bitno da li ce biti ovaj ili onaj...
To mi mnogo znaci, mada ne znam zasto, osecam se mnogo sigurnije.
Ti samo nastavi da dajes korisne savete kako postati (dobar) novinar...