milenamilenamilena
Početnik
- Poruka
- 26
U zadnje vreme dosta ljudi iz moje okoline dobijaju anemiju, iliti malokrvnost. Zanima me kako to nastaje? I kako se leci ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лоша и једнолична исхрана, претеране дијете, анорексија, некад наследни фактори чији се утицај углавном ограничава на предиспозицију за настајање исте.U zadnje vreme dosta ljudi iz moje okoline dobijaju anemiju, iliti malokrvnost. Zanima me kako to nastaje? I kako se leci ?
Неко је од рођења анемичан, зар не?Лоша и једнолична исхрана, претеране дијете, анорексија...
Можда је мајка била анемична због разних разлога, па беба ние могла да се развије као неанемична(пунокрвна?!?Неко је од рођења анемичан, зар не?
pU zadnje vreme dosta ljudi iz moje okoline dobijaju anemiju, iliti malokrvnost. Zanima me kako to nastaje? I kako se leci ?
U zadnje vreme dosta ljudi iz moje okoline dobijaju anemiju, iliti malokrvnost. Zanima me kako to nastaje? I kako se leci ?
p
Pravilna ishrana i fizicke aktivnosti i ebale vas kretenske dijete .
Anemija se moze lijeciti ispijanjem jaja japanskih prepelica
koja imaju osam puta vise gvozdja od kokosijih jaja .
Misliš o kolektivnoj zajednici u naselju ili par ulica od tebe? Odakle tebi ovi podaci?
ja ovo tek sada citam na takav nacin..da nije neko azbestno naselje?
Da,piju se 2 komada dnevno,ali koliko znam prave se posle pauze od6 meseci,jer drasticno podizu holesterol.Bar je tako bilo kod moje bake.
Tako sam pomislila, a možda nije.
Na koliko dana? Pije se živo jaje?
Pijes svaki ili svaki drugi(moja baka je svaki).Ma da,zivo jaje,polomis ljusku,sipas sebi u usta i gutaj. Nije bas nekog lepog ukusa,ali deluje.![]()
Ok, ali na koliko dana? Nedelju dana, 15 dana,...?
Изручи га у чашу и ако има парче љуске уклони кашичицом.Pijes svaki ili svaki drugi(moja baka je svaki).Ma da,zivo jaje,polomis ljusku,sipas sebi u usta i gutaj. Nije bas nekog lepog ukusa,ali deluje.![]()
Pa npr pijes 20tak dana po jedno ili 2 jajeta,ona su prilicno mala,i onda napravis pauzu.