ne znam puno o psihologiji licnosti..ucila sam svojevremeno uopsteno nesto i naravno citala kadgod mi se prilika ukazala...Interesantno mi je sve to ali opet ne znam ono sto je najbitnije...Desi mi se da na radnom mestu najvise sretnem osobu koja je dosta neuroticna kako bih ja to nazvala i s nekim mirnim razgovorom uspevam da je smirim i tu nema nekih vecih problema...Pa svi smo to manje vise u ovom stresnom vremenu...Ali sta raditi kako se ponasati sa onima koji su presli tu neku granicu? Evo npr da budem razumljivija: radila sam sa osobom par dana koja ima nerazumljive promene ponasanja...Ukazali su mi vec da je nepredvidiva cudna i da se pazim..pazim od cega? Da me ne udari u nastupu agresije? Desilo se da je citav dan bila ok manje vise i da me je pred kraj napala verbalno pa onda skoro i fizicki...Mislim se ok ima ona neki problem ali daj da umesto da se i ja svadjam probam da popricam sa njom...uzalud...dan se zavrsio kod sefa koji mi je rekao da ona ima papir sa dijagnozom, da je ona zasticena kao osoba, ali mi niko nije rekao kako sa takvima postupati...Ovde stvarno ima svega, dosli su sto kaze nas narod "sa koca i konopca" a najvise iz ratnih podrucja...ne cude me tó ponasanje sazaljevm ih ali kako da se licno ophodim i zastitim?