Quantcast

Kako se ponasati na prvom dejetu, Sta pricati snjom u opste?

tuc muc

Poznat
Poruka
8.727
Mene je ubijao neki lik koji je u lokalnoj pošti bio šalteraš, kod njega sam svako malo pazarivao dajal ap, a lik je bio prototip Đoke Čvarkova, njegova preteča, jedva su i njegove kolege, a i mi građani, korisnici usluga, dočekali da sa tog mesta ode u penziju. Taj nije fermao nikoga, ne da je radio kad i šta je hteo nego nije radio kad i šta je hteo, ma još gori je bio od Čvarkova, jer je samo ćutao, dakle mučki u tišini je krivinašio, dešavalo se da se pred njegovim šalterom stvori veći red nego na šalterima za uplate-isplate, a on se pravi da nešto pečatira, kao tuče žigove po nekim papirčinama, šatro pošiljkama, i što je najgore nije dozvoljavao kolegama sa ostalih šaltera da uskoče i zamene ga, bio je marva neopevana. I nisam izdržao, jednom sam mu u facu rekao ''blago tebi, tebe baš mrzi živeti''.
 

Julian

Poznat
Poruka
7.985
Grešiš, ovaj silno grešiš sinak, ili si zaboravio, davno bilo kad smo svi došli ovde

----

Pet godina više neg ti kad si došao xD
Idupič, kako vreme leti. Vi mladi već odrasli. Ne, u pravu si, totalno sam se pogubio u vremenu. Meni je sve snimljeno posle devedesete noviji film, a posle dveiljadite ono kao pa gledo sam ga pre dvetri godine.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.