Mislim da je slicna tema vec bila ovde ali nije lose podsetiti se kako se ponasati kada suprotna strana da inicijativu za blize upoznavanje...Prvo mislim na muskarce...da li bi vas odusevilo da se uloge malo zamene i neka simpaticna zena ili devojka vam posalje pice za sto...ili mozda ostavi broj tel na vas sto...íli nesto slicno sve u cilju da vas uveri da joj se dopadate...Za zene da li mislite da jedan muskarac nije bas na nivou kad tek tako pridje grupici devojaka gde ste vi i zeli da upozna neku od vas...i kako reagujete naravno kad on smisli neki nacin da vam se priblizi...Zasto ova pitanja? Jednostavno primecujem sve vise "propustenih prilika" zbog nesigurnosti suprotne strane...Ne samo u svom slucaju vec kod mnogih drugih...Kao npr slusam svoju prijateljicu kako prica da dugo nije videla nekog tako dobrog kao recimo prethodno vece u nekom kaficu nebitno...iiii? pitam ja radoznalo jel bilo nesto? Ma smekali se celovece i on ode...ebi ga kad mi bila frka da mu dam neki znak...a i on brate ko seljacka mlada samo sedi i blentavi...
Eto to je jedan od primera...pa vidite je li to dobro...