Kako se ponašate kad vam zagori?

Provele ste u kuhinji par sati spremajuću tortu, pitu sa višnjama, musaku.....
Konačno završiste i gurnuste đuveč il’ pleK u rernu na 250.
Onda, ko’ grom iz vedra neba, poče na TV-u koncert Sergeja Ćetkovića ili vaša omiljena serija ili je svratio komšija Žika iz prizemlja da sakupi pare za krečenje hodnika (a još davno ste bacile oko na njega) i vi skroz zaboraviste na šporet.....
Onda, u jednom trenutku , skačete ko oparena setivši se strašnog kiksa!
E to je ključni momenat!
Šta tada radite?
Vičete i psujete na sav glas?
Šutirate mačku koja vam se zatekla ispred nogu?
Spremate se da dragom, ni krivom ni dužnom, zavrnete šiju i iskopate oči samo da ga navatate?
Ili vama nikad nije zagorela?
doma uvjek imam kilogram lovorovog lista, u slucaju zagorijevanja rokne se pozamasna kolicina i problem rijesen

torte ne pravim, ne idu mi uz karakter:whistling:

Poslednja izmena:
Provele ste u kuhinji par sati spremajuću tortu, pitu sa višnjama, musaku.....
Konačno završiste i gurnuste đuveč il’ pleK u rernu na 250.
Onda, ko’ grom iz vedra neba, poče na TV-u koncert Sergeja Ćetkovića ili vaša omiljena serija ili je svratio komšija Žika iz prizemlja da sakupi pare za krečenje hodnika (a još davno ste bacile oko na njega) i vi skroz zaboraviste na šporet.....
Onda, u jednom trenutku , skačete ko oparena setivši se strašnog kiksa!
E to je ključni momenat!
Šta tada radite?
Vičete i psujete na sav glas?
Šutirate mačku koja vam se zatekla ispred nogu?
Spremate se da dragom, ni krivom ni dužnom, zavrnete šiju i iskopate oči samo da ga navatate?
Ili vama nikad nije zagorela?

E,da...Interesantan je taj jedam momenat...Samo malo sklonis oke sa sporeta,kada eto ti belaja...Pa,mrljam onako za sebe besna...Sta cu....Ne istresam se na drugima,(a i sta ce ko da mi bude u kujni dok ja tamo spremam specijalitete ala Jeca..samo mi prave guzvu bespotrebnu..)sama sam kriva.Kazem sebi."Bice bolje drugi put-vezba dovodi do savrsenstva...Bice i od mene nekada vrhunski kuvar,ovaj domacica..... :D"

Poslednja izmena:

Back