Kako se otarasiti....

Mislim da je to povezano sa psiho-bioloshkim(ovu kovanucu sam sad sam smislio:lol: ) stanjem organizma....jednostavno moze da se desi izazvano stresom ili se tako rodite da neke supstance mozak prestane ili ne luchi vishe u interakciji sa tim i tim objektom...recimo ja ne mogu i da otju..meni je obrnuto,ma koliko bilo loshe ja bi voleo da mogu,sve ono posle je najobichnije njesra bez toga.
 
zaljoobljenost sama prođe.........ni ne primetiš...mislim...primetiš...odmah ti je bolje...nekako ko da si preležo grip...sedi i čekaj da prođe..al bolje da se droožiš...i smisliš neku zanimaciju.........al ne mož da znaš tačno kad će da prođe.......a proći će sigoorno....
 
....zaljubljenosti?

Posto mislim da je to jedno nezdravo stanje za organizam, kako spreciti taj glupi osecaj? Ok voleti, nema nista lepse, ali biti zaljubljen mi ide na zivce. Ima li neka metoda? :razz:

Zaljubljeni ljudi se obično dobro osjećaju. Svi su im fini, dragi, ptičice cvrkući, leptirići....jesi li ti sigurna da si zaljubljena? Da nisi ti nešto bolesna?:shock:
 

Back
Top