Covek te smara,smara,...i misli da mu je prica OK,
a ustvari uopste ne oseca da mesecima mi nije zanimljiv i da nemam nikakvih pretenzija prema njemu.A sto posto ubeden da me smuvo..Fuj! Varijanta
kes kolica,laganica... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lord of Chaos:A ti pouzdano kao znas da li te voli ili ne?![]()
Gazdarica:Kazi mu otvoreno da te ne zanima...
Smatram da je u situacijama, kada ti svoju "naklonost" pokazuje neko ko te uopste ili ko te vise ne zanima, najbolje rjesenje iskrenost...
Bolje je i za tu drugu osobu da sto prije sazna istinu, kako bi i ona mogla da si nadje nekog ko ce mu uzvratiti emocije...
Cutanjem, zavlacenjem nista se ne postize... Cak stavise, rekla bih da se na taj nacin na izvjestan nacin pokazuje i nepostivanje te osobe...
Gazdarica:Kazi mu otvoreno da te ne zanima...
Smatram da je u situacijama, kada ti svoju "naklonost" pokazuje neko ko te uopste ili ko te vise ne zanima, najbolje rjesenje iskrenost...
Bolje je i za tu drugu osobu da sto prije sazna istinu, kako bi i ona mogla da si nadje nekog ko ce joj uzvratiti emocije...
Cutanjem, zavlacenjem nista se ne postize... Cak stavise, rekla bih da se na taj nacin na izvjestan nacin pokazuje i nepostivanje te osobe...
Gazdarica:I zbog svog straha od samoce, ti i dalje zavlacis jadnu djevojku?
Oprosti ako cu da ti izgledam gruba, ali sebican si...
Je8ati!Devon ti si genije!Devon:Znas ono 'istina boli, laz jos vise', tj odje8i ga/je![]()
nesrecni srecnik:A kako raskinuti sa devojkom kojoj si bio prvi? Ne mogu da je povredim, a osecam da to radim svaki dan svojom neiskrenoscu, odnosno skrivanjem osecanja. Nije da je ne volim, ali ustvari ne mogu da se prepustim, na distanci sam (ne bash velikoj). Verni smo oboje. Hteo bih ja da je prevarim da bi me ostavila, ali nemam vremena za shvrljanje. A i voleo bih da ostanemo u dobrim odnosima kasnije - mislim da to ona ne bi htela, nisam siguran.
Gazdarica:Ma pazi cpku, imala sam i ja takav slucaj, ali ipak se ne moze na osnovu toga donositi zakljucak kako se ubuduce ponasati...
S normalnim ljudima iskrenoscu se moze sve postici...
yugoslav:Daj mu onu stvar.I reci mu da mu je to zadnje!!!
Lord of Chaos:Ja smatram da nije korektno govoriti na taj nacin o tom coveku ili devojci....Verovatno je svako od nas ponekada bio zaljubljen do usiju i nije obracao paznju na to da li gusi ili ne....
nesrecni srecnik:A kako raskinuti sa devojkom kojoj si bio prvi? Ne mogu da je povredim, a osecam da to radim svaki dan svojom neiskrenoscu, odnosno skrivanjem osecanja. Nije da je ne volim, ali ustvari ne mogu da se prepustim, na distanci sam (ne bash velikoj). Verni smo oboje. Hteo bih ja da je prevarim da bi me ostavila, ali nemam vremena za shvrljanje. A i voleo bih da ostanemo u dobrim odnosima kasnije - mislim da to ona ne bi htela, nisam siguran.
Mako:Ej, meni se to jednom desilo. I znas sta sam uradio ? Seo ja lepo za sto, uzeo papir i olovku i napisao pismo. Mislio sam se - ako neces da slusas, ima da citas. Napisah 3 strane i savrseno je upalilo.
Naime, u cemu je trik, ako vec ne umes/neces/ ne smes/ne znas da joj/mu kazes uzivo, to je lakse napisati u pismu. Gledaj samo da ne bude preterano * da bas ne povredis tu osobu, ali veruj mi shvatice.
Probaj, nista te ne kosta...
Sustina pisma je da ti se niko ne ubacuje u rec dok ispoljavas svoj stav i misljenje. Drugo, mozes mnogo bolje da se skoncentrises i napises "prave" reci...
Devon:Znas ono 'istina boli, laz jos vise', tj odje8i ga/je![]()