ZORO-
Iskusan
- Poruka
- 5.176
A kakva je to neozbiljna veza?
Posalji mi tvoju devojku da ti pokazem.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakva je to neozbiljna veza?
Posalji mi tvoju devojku da ti pokazem.
Ne saljem ja nikoga bez kinte unapred
Ne bi valjda prodao svoju devojku georgejune, sada si me šokirao !
Ne mogu da verujem!
Da li je moguće ?!
ahaha..ma reko da posaljem neku forumasicu..a moja devojka moze slobodno traziti bolje ako zeli..nisam ljubomoran
Rečeno je "tvoju devojku", a ti si za nju tražio pare !
Užas !
Ma ne pratis fabulu..ako ona pozeli drugog u svakom slucaju bih mu to naplatio
Ti mi ličiš na makroa u pokušaju...................
Opet ne kapiras..ako ode sa drugim postaje roba..razumes
Ako ode sa drugim spasla se !
Naravno da se spasla kada si hteo da je prodaš!
Alo bre sama se prodala..ne vredi..ti zivis u bajkama
Ma ne pratis fabulu..ako ona pozeli drugog u svakom slucaju bih mu to naplatio
Neka neka..ako ona pristane spremi 50yura..ne moram ja nista saznati
Baš ste jeftini ti i tvoja devojka, da ne radite na olavom mostu slučajno ?
Nije ti ovo mesto za male oglase !
Neka neka..ako ona pristane spremi 50yura..ne moram ja nista saznati
Ne ja se ne prodajem..a ona ako pristane cifra nije bitna..hoces li skapirati ybt
Ko kaze da se ja pravim fin..ajde chatujte vi odo ja
Ulazis u ozbiljnu vezu, oboje se slazete da je takva, da cete se truditi da uspe, ...Ali,...Cak i ako je sve ok (u tome je i problem), kako otkloniti misli tipa: 'Nije moguce da sam ja te srece... Neverujem,... Sigurno ce se ispostaviti nesto sto sad ne znam,... Ne mogu ovu nervozu da izdrzim,..'. Ovo su misli koje me teraju da prekinem, a tako zelim da dam sansu... Kako izdrzati te sve sate... Ko je gledao film Dobri Vil Hantingzna o cemu govorim, o strahu od vezivanja. Sve ja to znam, ali...
Da sa njim razgovaram o tome,..sa prijateljima,... sa psihologom,... Sta ti mislis? Kakva su tvoja iskustva?
Kazu da se strahova najlakse osloboditi drasticnim mjerama......oni koji se plase visine, skacu padobranom.....oni koji se plae vode, odu na ronjenje......ovdje bi vjerovatno trebalo taj strah rijesiti brakom, pa sta bude..........pommiris se sa sudbinom i nema vise straha....