Kako se osjecate trenutno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izvini mrak na oci pada ovako:
:cool:

heheh rekla sam da necu pisati ali dosla sam ipak. jedna zhena me ispalila ukrala mi cokoladu a nije pisala kako voli da kupuje sampone i sad moram da trazim drugu zenu a kako ovu prethodnuda napusim?

mislim mislim ali kako da reagujem sada bas me pravo yabole, pojela sam bananu, sjebala solarni pleksus, nerivram tatu a resila nisam nista, jos ce da me proglase budalom, nije problem u srbiji nego ne znam u cemu...ma volim ja ovu srbiju volim tajtemperament ali ne znam vise sta da radim. da ucim skole i onda da se najebem majke svima!

video sam... i ima smisla...
ja eto recimo sve to lepo u pomije... pa ondaK ranim svinje sos time... i one to bash volu da krkaju i rastu od toga zdrave i debele.... a posle ih prikoljem... i tako...
a o zakljuchavanju tema sam vecj zborio jedared...
kadija te tuzi, kadija ti sudi... tja... al sta cjesh... mozhesh da ostanesh, prilagodish se i opstanesh... ili mozesh da begash... dodushe mozesh i da se prijavish da i ti budesh neki faktor, pa da delish pravdu... al' pravda... nja... sa tim je najbolje nemati posla... eto...

shta je ovoj perushki ko da ima grip.

btw. mene boli glava tako da necju da se seksam. mislim ko god bude hteo. e necju.
bozhe shta mi je zagoreo sam. a da crtao sam projekat ceo dan.
zadnjih nedelju dana.
zadnje chetiri nedelje u mesecu.
zadnja tri meseca :|

ooooj mladosti....... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back