Kako se osećate kada se probudite posle spavanja tokom dana?

Ma ja samo ne volim da pričam ujutro. Daj prvo da se raskmeljišem, umijem, presvučem, prozore otvorim, malo muzike, pa kafa (koja čak nije ni obavezna) pa ćemo lagano da hvatamo dan.
A to pričanje od rane zore mi nikada neće biti jasno. Mada, mene snovi često premore pa daj malo da ćutim kada se probudim.
Da, daj da dođem sebi prvo

Kad ustanem rano prispava mi se popodne i prija mi da dremnem.Aki ne mogu da zaspim tad ostatak dana se malo osecam nelagodno.

Ako se osecam odmorno ali silom prilike ili zbog dosade ako odspavam danju, osecam se posle lose malo lose i nocu dugo ne mogu da zaspim i poremetim ritam.

Generalno mnogo imam problema sa spavanjem a ako se be naspavam osacam se uzasno i psihicki lose.Malo vise to utice na mene nego obicno kako starim a i uporedjenju sa drugim ljudima.Cesto imam problema da zaspim i to me uzasava, nekad kad prigusti moram da popijem neki od onih lekova za smirenje da me umiri i zaspim.Ne znam sta da kupim i pijem za spavanje tj da zaspim.Smenski rad tj ono skljocanje po smenama meni nikako ne prija i psihicki me ubija i ubilo bi me.Mozda ako nadjem neke lekove za spavanje svaki dan da pijem pre nego sto zelim da spavam a pritom da se posle 8h spavanja probudim bez nekih posledica tj osecaja da sam jos pod lekom tipa ko mamurluk.Primetio sam i fizicki kad se izmorim i osecam umorno ne mogu da zaspim, mozda tek posle 5h uspem da zaspim ali posle mi ostaju otprilike par sati sna sto je nedovoljno i tako cele nedelje...

Da li sam ja jedina koja se oseća apsolutno užasno? Ili imam gorušicu, ili me glava boli, ili se osećam još umornije nego što sam bila...
Веома ретко спавам преко дана.Последњи пут кад сам се вратио са пута.Кад сам се пробудио,био сам скроз погубљен.

Back