white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.871
Da li sam ja jedina koja se oseća apsolutno užasno? Ili imam gorušicu, ili me glava boli, ili se osećam još umornije nego što sam bila...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je nisam jedinaKao šlogirani karanfil u kasnu jesen.
Meni je super.Da li sam ja jedina koja se oseća apsolutno užasno? Ili imam gorušicu, ili me glava boli, ili se osećam još umornije nego što sam bila...
Isto identičnoI ako mi se spava i krenem da kvocam trudim se da se razbudim jer ako zaspim posle buđenja mi stvarno nije dobro.
Glava me boli, naduva mi se glava kao cocinj bubanj, žedna sam, ošamućena...
A tokom noći?Ne volim da spavam uopste posebno preko dana,nekad fizicki ako se iscrpim zaspim ali ne deluje kao odmor
I to. Kao da mi je neko dan ukrao.Ne spavam preko dana. Strah me je da nešto ne propustim.![]()
Može i stvarno biti, ne samo kao.I to. Kao da mi je neko dan ukrao.
Da li sam ja jedina koja se oseća apsolutno užasno? Ili imam gorušicu, ili me glava boli, ili se osećam još umornije nego što sam bila...
Zvuči mi poznatoŠto se tiče buđenja ujutru, jedno sat vremena od kad se probudim treba da prođe kako bih mogla normalno sa nekim da porazgovaram. Do tad, ne obraćaj mi se, čak i Grejs kad dođe da se mazi, oprezno počne da me mesi i prede![]()
Zvuči mi poznato
Kada sam se udala, prva stvar koju je moja mama rekla mojoj svekrvi i svekru: Da znate, ona kada ustane NIKOME ne govori "dobro jutro".