Kako se oprediliti za pravu veru?

Nigde u Bibliji ne piše da ti Božiju reč mora tumačiti vodeće telo jehovinih
svedoka i da je taj način jedini ispravan.
To je ubeđenje, a ne vera.
...i ne samo to nego se u Bibliji jasno daje prokletstvo svakome koji izvrce Bozju rec ili jos preciznije - koji ljudima propoveda jevandjelje drugacije od onog koje su propovedali apostoli ( u svakom smislu verske prakse)...

E sad da JS rade suprotno jasnim instrukcijama iz Svetog Pisma mogli smo izmedju ostalog, videti i na temi " Jehovini Svedoci obelezili Spomen svecanost" gde je njihova pretstavnica dobila jasna pitanja u vezi njihove indoktrinacije a na koja ,i pored toga sto je javno obecala - jos uvek nije odgovorila !!!

To je ubeđenje, a ne vera.
potpuno je nebnitno to sto ti pises jer se ne temelji na cinjenicama nego na tvom umovanju
bitno ti je da kritikujes tudju veru jer svoju nemas
Ne mozes ti koja nemas pojma sta je vera da drugim vernicima bilo sta kazes u vezi toga

jednostavno ne znas sta je vera
a vera se temelji na cinjenicama iz Biblije
ti pises iz ugla nevere

potpuno je nebnitno to sto ti pises jer se ne temelji na cinjenicama nego na tvom umovanju
Ne mozes ti koja nemas pojma sta je vera da drugim vernicima bilo sta kazes u vezi toga

ti pises iz ugla nevere
Važno da si ti mene navređala. Toliko ti je nebitno to što sam napisala
da sikćeš u šest redova.

340821112_540774071544807_5887136857251376284_n.jpg

ti pises iz ugla nevere
Pa ti svima koji nisu JS kažeš da ne znaju šta je vera tako da tvoje reči odavno nemaju nikakav kredibilitet.

Ne nego se ti stalno bavis izvrtanjem
ti vredjas i sikces
a ja sam ti samo to objasnila za tvoje dobro
jer nisi svesna
tebi je to deo licnosti
Ništa nisam izvrnula. Napisala sam da u Bibliji nigde ne piše da je mora tumačiti
vodeće telo jehovinih svedoka i da je jedino tada tumačenje ispravno.
To je činjenica.

A ti si vređala, pa sebi objasni zašto si me vređala. Ja pojma nemam što to radiš.

Ništa nisam izvrnula. Napisala sam da u Bibliji nigde ne piše da je mora tumačiti
vodeće telo jehovinih svedoka i da je jedino tada tumačenje ispravno.
To je činjenica.

A ti si vređala, pa sebi objasni zašto si me vređala. Ja pojma nemam što to radiš.
Jesi izvrces istinu
i vredjas stalno moju veru
ne znam zasto tostalno radis
ides zamnom i vredjas
opet stalkujes
ne mzoes da izdrzis jel to
pa da ti objasnim da to sto radis je vredjanje jer nisi svesna
ta opsesija i stalking su izgleda deo tvoje licnosti kao i zelja za vredjanjem tudje vere

Back