Шта радити ако сам негде идеш увече а на улицама мало-мало па неки улични пси који лају и нападају? Зашто их свуда има? Како неко безбедно да пролази улицама без страха да ће неки пас да га нападне? Како се заштитити?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја бих да се едукујем шта да радим да беже од мене или да ме не нападају. Свуда мораш да мислиш да нема негде некаквих опасних паса.Samopouzdanjem i edukacijom
Свакој нормалној особи лавеж, децибели, и нечија агресија, рефлексно дижу притисак и праве стрес, једино не неким хипнотисаним особама. Мене занима како спречити псе да те нападају.Prvo ako imas strah nece ti ni puska pomoci
https://www.google.com/search?gs_ss...gn-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#ebo=0
Imaj psa pa ti nece smetati,mene lavez upozorava na nesto,pametnije su zivotinje od nas,pas ne laje jer je agresivan kao ljudiСвакој нормалној особи лавеж, децибели, и нечија агресија, рефлексно дижу притисак и праве стрес, једино не неким хипнотисаним особама. Мене занима како спречити псе да те нападају.
Nikako, ako osecas strah, zivotinje imaju jaku intuiciju i osecaju tvoj strah.Свакој нормалној особи лавеж, децибели, и нечија агресија, рефлексно дижу притисак и праве стрес, једино не неким хипнотисаним особама. Мене занима како спречити псе да те нападају.
Пас лаје на људе и случајне пролазнике јер их напада јер су као ушли на његову територију а то је заправо јавна средина.Imaj psa pa ti nece smetati,mene lavez upozorava na nesto,pametnije su zivotinje od nas,pas ne laje jer je agresivan kao ljudi
Страх је нормалан нагон када те неко напада. Али зашто у 21. веку неко недужан кроз то мора да пролази и то по градовима и селима а не у дивљини?Nikako, ako osecas strah, zivotinje imaju jaku intuiciju i osecaju tvoj strah.
Да ли је то сигурно ефикасно?
Ja nemam, ne plašim se Pujda uličih ja sam od onih što ih hrani. Ali moja kolegica s posla ima i kaže radi 100%.Да ли је то сигурно ефикасно?
Ako laje znači da je uplašen. Držiš bezbednu distancu,ne gledas ga,naročito ne u oči,ne mlataraš rukama i trupkaš nogama,ne vičeš i generalno ne ispištaš zvuke naročito ne preteće jer oni to shvataju kao znak da ćeš ih napasti.Hodaš napred uspravno i normalnim tempom,ne zastaješ,ne osvrćeš se,ne bežiš.Potpuno ga ihnorišeš koliko god da laje.Шта радити ако сам негде идеш увече а на улицама мало-мало па неки улични пси који лају и нападају? Зашто их свуда има? Како неко безбедно да пролази улицама без страха да ће неки пас да га нападне? Како се заштитити?
Ако је улица уска мора некако поред њих.. Мени се дешавало да прођем поред њих а да они онда крену за мном, морао сам да се окренем да видим шта су намерили али тад се уплаше и одустану, да се нисам окренуо можда би ме ујели с леђа. Али проблем је бити тако залеђен, ја природно ходам брзо, не смеш буквално ништа, мораш да будеш укочен ко кип да те не би напали, то је јако стресно. Мора се некако бранити, не сме се допустити да те уједу само јер им све допушташ, мора да постоји нека граница.Ako laje znači da je uplašen. Držiš bezbednu distancu,ne gledas ga,naročito ne u oči,ne mlataraš rukama i trupkaš nogama,ne vičeš i generalno ne ispištaš zvuke naročito ne preteće jer oni to shvataju kao znak da ćeš ih napasti.Hodaš napred uspravno i normalnim tempom,ne zastaješ,ne osvrćeš se,ne bežiš.Potpuno ga ihnorišeš koliko god da laje.
Ako visi da nisi ni najmanje zainteresovan za njega neće te videti kao pretnju.
Psi napadaju isključivo iz straha
Dokazano beze kad cuju zvukШта радити ако сам негде идеш увече а на улицама мало-мало па неки улични пси који лају и нападају? Зашто их свуда има? Како неко безбедно да пролази улицама без страха да ће неки пас да га нападне? Како се заштитити?
Naravno samo da cuje zvuk,ne bih ga povredioKad cujem da pitbul laje k’o blesav,samo ukljucim elektrošoker i ode ti on iza kucetine
https://www.spijunskaoprema.org/elektrosoker-za-pse/Пас лаје на људе и случајне пролазнике јер их напада јер су као ушли на његову територију а то је заправо јавна средина.
Страх је нормалан нагон када те неко напада. Али зашто у 21. веку неко недужан кроз то мора да пролази и то по градовима и селима а не у дивљини?
Још горе ако је отворена капија..mene izludjuju i vlasnicki kad se sakrije pored ograde obicno vucjak ..i idem pesice uvece a on kad grune kao iz bacve tu iza kapije... Izredjam mu sve i njemu i vlasniku do 9- og koleno..Istera me iz pameti a sa ovim na uilici treba evo