Kako se odbraniti od uličnih pasa?

bezimeni1

Ističe se
Poruka
2.358
Шта радити ако сам негде идеш увече а на улицама мало-мало па неки улични пси који лају и нападају? Зашто их свуда има? Како неко безбедно да пролази улицама без страха да ће неки пас да га нападне? Како се заштитити?

Свакој нормалној особи лавеж, децибели, и нечија агресија, рефлексно дижу притисак и праве стрес, једино не неким хипнотисаним особама. Мене занима како спречити псе да те нападају.

Свакој нормалној особи лавеж, децибели, и нечија агресија, рефлексно дижу притисак и праве стрес, једино не неким хипнотисаним особама. Мене занима како спречити псе да те нападају.
Imaj psa pa ti nece smetati,mene lavez upozorava na nesto,pametnije su zivotinje od nas,pas ne laje jer je agresivan kao ljudi

Nikako, ako osecas strah, zivotinje imaju jaku intuiciju i osecaju tvoj strah.

Imaj psa pa ti nece smetati,mene lavez upozorava na nesto,pametnije su zivotinje od nas,pas ne laje jer je agresivan kao ljudi
Пас лаје на људе и случајне пролазнике јер их напада јер су као ушли на његову територију а то је заправо јавна средина.

Nikako, ako osecas strah, zivotinje imaju jaku intuiciju i osecaju tvoj strah.
Страх је нормалан нагон када те неко напада. Али зашто у 21. веку неко недужан кроз то мора да пролази и то по градовима и селима а не у дивљини?

Kupi ovaj tjerač pasa, radi.

1734183968172.png

Шта радити ако сам негде идеш увече а на улицама мало-мало па неки улични пси који лају и нападају? Зашто их свуда има? Како неко безбедно да пролази улицама без страха да ће неки пас да га нападне? Како се заштитити?
Ako laje znači da je uplašen. Držiš bezbednu distancu,ne gledas ga,naročito ne u oči,ne mlataraš rukama i trupkaš nogama,ne vičeš i generalno ne ispištaš zvuke naročito ne preteće jer oni to shvataju kao znak da ćeš ih napasti.Hodaš napred uspravno i normalnim tempom,ne zastaješ,ne osvrćeš se,ne bežiš.Potpuno ga ihnorišeš koliko god da laje.
Ako visi da nisi ni najmanje zainteresovan za njega neće te videti kao pretnju.
Psi napadaju isključivo iz straha

Ako laje znači da je uplašen. Držiš bezbednu distancu,ne gledas ga,naročito ne u oči,ne mlataraš rukama i trupkaš nogama,ne vičeš i generalno ne ispištaš zvuke naročito ne preteće jer oni to shvataju kao znak da ćeš ih napasti.Hodaš napred uspravno i normalnim tempom,ne zastaješ,ne osvrćeš se,ne bežiš.Potpuno ga ihnorišeš koliko god da laje.
Ako visi da nisi ni najmanje zainteresovan za njega neće te videti kao pretnju.
Psi napadaju isključivo iz straha
Ако је улица уска мора некако поред њих.. Мени се дешавало да прођем поред њих а да они онда крену за мном, морао сам да се окренем да видим шта су намерили али тад се уплаше и одустану, да се нисам окренуо можда би ме ујели с леђа. Али проблем је бити тако залеђен, ја природно ходам брзо, не смеш буквално ништа, мораш да будеш укочен ко кип да те не би напали, то је јако стресно. Мора се некако бранити, не сме се допустити да те уједу само јер им све допушташ, мора да постоји нека граница.

Dokazano beze kad cuju zvuk
066FC73D-59F0-4D15-A9B8-92359BAE1C83.jpeg

Пас лаје на људе и случајне пролазнике јер их напада јер су као ушли на његову територију а то је заправо јавна средина.

Страх је нормалан нагон када те неко напада. Али зашто у 21. веку неко недужан кроз то мора да пролази и то по градовима и селима а не у дивљини?
https://www.spijunskaoprema.org/elektrosoker-za-pse/

Back