Moras biti u treningu ( znaci spreman fizicki) , moras imati elementarno znanje u borbi ( recimo da imas mnogo iskustva u preglanju , ili da si trenirao neku borilacku vestinu), pored svega toga moras imati hladnu glavu i hrabrosti da iskoristis svoje prednosti i da delujes brzo .
- - - - - - - - - -
Pomoce iskustvo , ako ga ima naravno i kroz to iskustvo nauci se da se brzo deluje .
Ne znaci da ce proci dobro , ali ce proci bolje nego da se uopste ne brani .
bio ja da varim neki ram za bajs i gazda ono grdosija od 2 metra, mislim da bi je ovolikog podigo za siju jednom rukom,i sad nesto oni tu sjebali unutra zbrzali ostalo da ne mogu ubacim sipku sedista,onda neko turpijanje od 2 sata on nervozan sto mu radnik dangubi sa mnom za male pare,sjebase totalno sve,ja vec poludeo posto 1500 din je smesno za ram od 100e i sticnu koja ulazi od 50,nebitno,sporeckamo se mi tu veli on imam ja takvih koji nece da plate profesionalno uradjen posao,haha,kaze on nemoj da te sad odalamim izbacim nesto tako besno,ja mu se smejem u facu i kazem,ljudi,nemoj da se vratim sa bombom gde vi zivite sta ce vam to u zivotu

izaso neki deda,zena,onaj majstor se preznojio,kao smiruju situaciju,meni se obracaju sa gospodine,ovaj se nesto ohladio u sekundi,otiso da se sabere sav bled,ne veruje koliko se zaleteo

tako da ti kazem braco moj ja nekako bas volim sebe,iznervira me posekotina prilikom brijanja ako mi narusi izgled,al nisam narcis,samo smatram da treba da volimo sebe i gajimo ono sto nam je bog podario,i ne dozvoljavam sebi taj luxuz da se sad kao gurkam s nekim,pickaram pesnicim rizikujem bilo kakve povrede,ne kapiram ljude koji se pokunjeno povuku i slegnu ramenima,kao e jaci je,idem u misju rupu,iz kog razaloga da nekom dozvolis da se na tvojoj grbaci velica i hrani sebi ego?otud takvi nadrk djilkosi kojima niko ne staje na rep,a nista tu nije fer,nije poenta ko se nagruva u teretani pa moze da obori ruku ili udari iskusnije krusku na vasaru,kao da gledas klinca lozanu od 18 koji bi da se izivi do 30e pa mu nije zao da zaglavi robiju ili na novom groblju,prangija brate kundak u celo da vidis kako od lava postaje maca