- Poruka
- 53.600
Ma ne, ne bi oni.I podržavaju nasilje, na naslovnoj strani telo mrtve studentkinje i sl? Aha..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne, ne bi oni.I podržavaju nasilje, na naslovnoj strani telo mrtve studentkinje i sl? Aha..
Ne pitam da li bi, već jesu li?Ma ne, ne bi oni.
Da N1 podržava nasilje. To što je Informer realno obično smeće je nešto drugo.Ne pitam da li bi, već jesu li?
Ako te negde napadne nešto drugo, kad ga i ako prebiješ, istranžiraš i obrneš na ražanj.Ako te neko napadne na ulici-prebiješ ga. Isto važi i za scenario ako te napadne negde drugo
Informer je zabavnijiDa N1 podržava nasilje. To što je Informer realno obično smeće je nešto drugo.
Kakav crni, moj je zeleni.Kakvo bre nasilje, daleko bilo...
Kakav crni srafciger, kakva objektivnost druge strane na informeru...ljudi moji...
Zato sto ste drogirana klosar nacija.Da je tako kako pises niko iz kuce ne bi smeo da izadje. Zasto bi te bilo ko napao, ako ne trpas nos gde je rizicno?
smoriš ga filozofiranjem pa pobegne![]()
Dobro te nije izlemaoPitas Ćacija "Koliko je 2+2?"
I pregori mu procesor...
...
ako primenis ovo prvo sto sam rekao nece biti prebijanja ni odraslih ni nejačiĆuti i trpi dok ti prebijaju decu je sasvim ok?
U zemlji Srbiji postalo je jako opasno se isticati kao simpatizer studentskih protesta. Svedoci smo brojnih prebijanja, pretnji, hapšenja neistomišljenika. Ako se neko i obrati policiji, obično ili ne reaguju ili uhapse ljude koji prijave nasilje. Mogla bih da postavim više snimaka brutalnog prebijanja ljudi po manjim gradovima od strane sns batinaša, al desi se i obratno. Danas je jedan sns batinaš dobio odgovor na svoje nasilje. Snimak ne smem da postavim jer vređa "objektivnost" pojedinih ali mogu link pa sami pogledajte. Ne, nije podrška nasilju već je podrška odbrani od nasilja..
Spasce te sto je krstasti, da je ravan sigurno bi izgubio.Kakav crni, moj je zeleni.
Spasce te sto je krstasti, da je ravan sigurno bi izgubio.
Nije ti cista savest ako ga nosis, kako kazes vec duze vreme
Ako cenis da ces dobiti preko nosa jer je jaci ili ih je vise...Spreman sam za klosare.
Mislim za srafove.
U zemlji Srbiji postalo je jako opasno se isticati kao simpatizer studentskih protesta. Svedoci smo brojnih prebijanja, pretnji, hapšenja neistomišljenika. Ako se neko i obrati policiji, obično ili ne reaguju ili uhapse ljude koji prijave nasilje. Mogla bih da postavim više snimaka brutalnog prebijanja ljudi po manjim gradovima od strane sns batinaša, al desi se i obratno. Danas je jedan sns batinaš dobio odgovor na svoje nasilje. Snimak ne smem da postavim jer vređa "objektivnost" pojedinih ali mogu link pa sami pogledajte. Ne, nije podrška nasilju već je podrška odbrani od nasilja..
у том случају прво ће да гекне Ћаци-осигуравајућа Кућа јер је Брат животно осигуран на бесну ЦифруСаплети алтера и гурни га на ћације.
у том случају прво ће да гекне Ћаци-осигуравајућа Кућа јер је Брат животно осигуран на бесну Цифру![]()
шта ти то,Ми Поштоваоци Н1 и НоваС смо запањени вашим Новоговором који чак и Ана Бекута и Карлеуша нису могли савладају...Морам научити професорку да буде стрит смарт.

Ako su N1 i Informer isti, onda nije problem u medijima — nego u kriterijumima.To je kao da su lekar i nadrilekar dve strane iste medalje. Desi da naprave grešku, razlika je u tome što jedni isprave, a ovi drugi od nje naprave naslovnu stranu, zabavu za široke narodne mase.Pa pogledaj ko drzi i stoji iza N1 ok Nove, gde ces dalje. Isto je to, jedni furaju Vucicevu propagandu, drugi serviraju deMonkratiju.