Kako se obuci

petar.ostoja

Zainteresovan član
Poruka
251
Ovako, bas salabo izlazim, ali uskoro imam dobru priliku da lepo proslavim burazerovo punoletstvo u jednom klubu. U glavnom, ne znam da se uklopim nekako (kao da sam daltonista). Imam gardarobe tu i tamo, nije bas oskudno, ali opet sam daleko od bogate kolekcije. Ima li neko (po mogucstvu zenska osoba ili neki stilista, kreator isl) preporuku kako se obuci.
Naravno da to bude obuhvaceno normalnim budzetom (i nikako ne patim od brenda)

Jeste, kao zurka, nekog slobodnijeg tipa, nesto izmedju kafea i kluba, nije bas cist diskac, ako me kapiras

Pošto vidim da si mlađi probaj ovakvu varijantu ako ti ne stoji braon nađi u boji koja ti dobro stoji.

13-MUSKARAC--SALSA-JEANS-(6.jpg

Pa sad, da li sam dete ne znam bas :)
Imam skoro 22 godine, visinu od 1.90m nekih ~80kg, atletske gradje.
Od gardarobe nemam nesto kosulja, to su vise neke fency majice, kratak rukav. Od pantalona imam klasican jeans, nesto kao levis (sire nogavice). Starke nemam, ali nije frka da ih uzmem, cipele takodje. Ova kombinacija na slici mi je bas gotiva :)
Mada, mislim da ne bi trebalo nesto "ozbiljnije" da obucem zato sto su to u glavnom 17ogodisnjaci

190/80, atletska gradja, 22 godine, a svi ostali mladji od tebe na zurci - skoro je svejedno sta ces da obuces :lol:
Pozdrav, i lepo se provedi :)
Verujem da je tako, ali bih voleo bas da se lepo picnem :)
Mada, kada kazem atletske, ne mislim na manekensku gradju, nisam nesto posebno izdefinisan, recimo u proseku :D
pa nisam mislila da moras da kupujes,meni se takav izgled svidja,mada svasta mozes da kombinujes.

Pa izgledam ok, msm nisam narcis, ali ono, nisam ni deb'o ni stangla mrsav :)
A, sto se tice kupovine, nije mi frka, do nekog razumnog budzeta. U glavnom za ovakve prilike kupujem u spf-u ili Time Out-u

Back