Kako se oblacite za posao?

Ništa lepše kad ti koleginice dođu razgolićene na posao.

A gde radis? :zper:
images

...@Lilava...Danas je udobna obuca koja prati trend-ove veoma aktuelna - platforme su, na primer, (od plute do gume) imperativ vec nekoliko sezona (efekat visoke potpetice koja je udobna i stabilna)...Tu su i loafers (mokasine) koje takodje mogu da imaju savrseno adekvatan poslovni izgled po potrebi, a u zavisnosti od materijala, boje i samog modela...Izuzetno je sirok izbor mogucnosti koje bi trebalo da ti pomognu da hodas bez bola i izgledas upravo onako kako zelis...Baletanke su uvek opcija bez obzira na konstituciju, tim pre jer postoje modifikovani modeli, sa manjom ili vecom platformom, koji deluju robustnije, masivnije i pogoduju zenama sa jacim listom ili telesnom gradjom...Srecno!... :)

Hvala na podsticaju:D
Za mene je sve ovo zaista novo.
Tek treba da se upustim u avanturu pronalazenja cipela koje do skoro nisam ni primecivala.
Samo npr. ovo sam priznavala kao cipelu
images

A obuca mi je problem upravo zbog "nezgodacije" na stopalu.
Svaki predlog mi je dobrodosao.

Kad bi me smarali da nosim stikle, dala bih otkaz. Nemam pametnija posla.
Nemamo jasno definisan dress code, u pitanju je kancelarijski posao, ali ne moram da se oblacim kao tetka.
Mada, postoje pravila, bez patika, trenerki, nista sportsko, japanki, kratkih suknji, haljina, otvorenih majica i sl. To je razumno.
Dosta vremena provodim po opstinama, poreskim upravama, bankama.... pa ne mogu bas da idem kao klosar (sto i jesam). Pravim se zensko, ponekad. :)
Mada, muka mi je od razmisljanja da li je nesto za posao ili nije, na kraju cu da pocnem da nosim kosulje i bas me briga.
Ali problem je sto su mi sve ruzne, nadjem kosulju koja mi se svidja jednom godisnje.

E sad bas se mislim, sta je to tetkasto oblacenje.
Kako se prelazi ta granica mladalacko - tetkasto odevanje?
A opet, smatram da je pitanje ko kako ume da iznese bilo koju kombinaciju.
Evo ja sebe tesim da necu biti tetkasta u "onim" cipelama.

kako taj tetkasti izgled zna biti sladak... široke pantalone na pegnu, sa širokom ramflom pri dnu, dubok struk sa širim pojasom i nekim fazonom gore, može neka mašna na pojasu, a uz to košulja, neka slatka sa zavrnutim rukavima ili manžetnicama, uz kopčanje do grla...
mogu uz to o najtetkastije cipelice... ako su pantalone duge, vide se samo vrhovi prstiju

meni je to kul... samo sam ja 170cm, što je prinisko, a još sam i malo punija, uz uzan struk, ali sam guzičasta sa debelim butinama pa mi ovo ič ne stoji... a nosila bih

to jeste trip mnogih na radnom mestu da se hvalisu da su kupile skupo ovo ili ono
ja ne patim od toga i ne hvalisem se
svaka od nas na radnom mestu je u drugacijoj pozicijim, ali kompleksi su ono sto se ne leci tako lako
te dosadne trac teme o kupila sam ovo ili ono izbegavam jer mi je dosadno
ono po cemu se trudim da se nametnem na poslu jesu moj rad, znanje i sposobnost, autoritet i rezultati, odeca je samo jedan mali deo utiska koji ostavljas na poslu
ulazenje u takmicenje skupih cipela nije moj hobi jer ja nisam zena iz tog filma
ljude cenim po tome kakvi su, a ne koliko imaju

Back