Larra
Primećen član
- Poruka
- 748
Da li na poslu imate neki dress code, strogo, klasicno, ili je slobodan izbor? I da li kupujete odecu koja je samo za posao? Ili ste u istom fazonu i u ofisu i u privatnom zivotu? Pitanje se odnosi i na cipele!
Ovako; može mi se:razz: Često sam u privatnom životu i lepše obučena nego za posao...Larra:u istom fazonu i u ofisu i u privatnom zivotu?
Ima istine ali nema para....divlja u srcu:Nemam ni ja, al' mi nije bolna, oni sto rade brze se habaju!![]()
mackica ns:Ovako; može mi se:razz: Često sam u privatnom životu i lepše obučena nego za posao...
mackica ns:Ti si UVEK lepo obučena:-)
ups,borimo se da nas puste da odvezemo kosuhanibaI77:uh mi imamo uniforme:crne pantalone+majica za svaku sezonu druga(i cesto nam je kreiraju poznati kreatori),moramo da nismo bedz sa imenom i funkcijom,cipele nam kupuje firma dva puta godisnje i moraju da budu crne i da se ne vide prsti,kosa ne sme da dodiruje vrat,sminka obavezna(i to dobijamo svako ima neseser za kucu i za firmu,kad se potrosi samo doneses prazno da zamenis)upadljiv nakit nije dozvoljen
borimo se vec godinama da nas puste da vezujemo kosu,al nemaju poverenja valjda u nas
hehe a nesto sto nema kod drugih:nasi muskarci mogu da se sminkaju,kod nas ima jedan jedini koji radi na kasi i stavlja maskaru,roze senku i sjaj
![]()
Kako to da kosa ne sme da dodiruje vrat, a ne sme da bude ni vezana?hanibaI77:ups,borimo se da nas puste da odvezemo kosu
greska:kosa ne sme da dodiruje vrat u smislu ne sme da bude pustena,moramo da vezujemoalexandrra:Kako to da kosa ne sme da dodiruje vrat, a ne sme da bude ni vezana?
To bi znacilo da u obzir dolazi samo kratka? Ali ti imas dugu. Tu mi nesto nije jasno![]()
hanibaI77:sminka obavezna(i to dobijamo svako ima neseser za kucu i za firmu,kad se potrosi samo doneses prazno da zamenis):