Sensei Master Moderator Poruka 82.024 05.11.2024. u 09:44 - Kako se najbolje prži slanina? #1 Čitam ovamo da je najbolje da se prži (peče) u rerni?
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 59.174 05.11.2024. u 09:54 - Kako se najbolje prži slanina? #2 Sensei: Pogledajte prilog 1637260 Čitam ovamo da je najbolje da se prži (peče) u rerni? Kliknite za proširenje... Ako je pripremaš u rerni, onda nije prženje nego pečenje.
Sensei: Pogledajte prilog 1637260 Čitam ovamo da je najbolje da se prži (peče) u rerni? Kliknite za proširenje... Ako je pripremaš u rerni, onda nije prženje nego pečenje.
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 22.445 05.11.2024. u 10:15 - Kako se najbolje prži slanina? #3 Na klot tiganj.
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 59.174 05.11.2024. u 13:37 - Kako se najbolje prži slanina? #4 Pinocchio: Na klot tiganj. Kliknite za proširenje... I to tiganj od livenog gvožđa! Zato što se on ravnomerno zagreje i ima malo grublju površinu, pa slanina dobije zlatastu pokoricu pre nego što se sva istopi (kao u teflonu)
Pinocchio: Na klot tiganj. Kliknite za proširenje... I to tiganj od livenog gvožđa! Zato što se on ravnomerno zagreje i ima malo grublju površinu, pa slanina dobije zlatastu pokoricu pre nego što se sva istopi (kao u teflonu)
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 225.311 05.11.2024. u 13:38 - Kako se najbolje prži slanina? #5 Ma brate da palim rernu sat vremena na tiganju za 5 min i cao
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 22.445 05.11.2024. u 20:11 - Kako se najbolje prži slanina? #6 Sizif: I to tiganj od livenog gvožđa! Zato što se on ravnomerno zagreje i ima malo grublju površinu, pa slanina dobije zlatastu pokoricu pre nego što se sva istopi (kao u teflonu) Kliknite za proširenje... Pa ima i drugih tiganja sa grubljom površinom.
Sizif: I to tiganj od livenog gvožđa! Zato što se on ravnomerno zagreje i ima malo grublju površinu, pa slanina dobije zlatastu pokoricu pre nego što se sva istopi (kao u teflonu) Kliknite za proširenje... Pa ima i drugih tiganja sa grubljom površinom.
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 59.174 05.11.2024. u 22:43 - Kako se najbolje prži slanina? #7 Pinocchio: Pa ima i drugih tiganja sa grubljom površinom. Kliknite za proširenje... Pa najčešći tiganji su teflon, stainless, cast iron, emajl. Ja koristim sve osim emajla, zavisi od toga šta pravim. Ali za slaninicu najbolji mi je nekako liveni, cast iron.
Pinocchio: Pa ima i drugih tiganja sa grubljom površinom. Kliknite za proširenje... Pa najčešći tiganji su teflon, stainless, cast iron, emajl. Ja koristim sve osim emajla, zavisi od toga šta pravim. Ali za slaninicu najbolji mi je nekako liveni, cast iron.
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 22.445 05.11.2024. u 22:46 - Kako se najbolje prži slanina? #8 Sizif: Pa najčešći tiganji su teflon, stainless, cast iron, emajl. Ja koristim sve osim emajla, zavisi od toga šta pravim. Ali za slaninicu najbolji mi je nekako liveni, cast iron. Kliknite za proširenje... Teflon za palačinke i kajganu. Ostalo je istorija A slanina? Ma može u svim oblicima.
Sizif: Pa najčešći tiganji su teflon, stainless, cast iron, emajl. Ja koristim sve osim emajla, zavisi od toga šta pravim. Ali za slaninicu najbolji mi je nekako liveni, cast iron. Kliknite za proširenje... Teflon za palačinke i kajganu. Ostalo je istorija A slanina? Ma može u svim oblicima.