Kako se izgubilo srpstvo u Crnoj Gori?

Има, имају и свој сајт. Биће им најпаметније да се држе што више заједно. Наиме, под шиптарским краљем Зогом (звучи као неки трол) Срби нису имали право да проповедају веру, да имају испеаве са својим именима. Била су строго одређена имена (типа: Теута, Иљир, Бакљава) и ко зна колико хиљада тада насилно асимилирано у Шиптаре, а оброју одсељених могу само нагађати. А ни раније ништа боље није било (сем у неким моментима).

Ми Срби смо најнесрећнији народ, издељени на стотну страна, асимилирани у сто нација. А што је најгоре, и ово што је остало - није довољно сложно.

a jesi video ove crnogorce sa kosova ,kako zabise noz u ledja srbima i uhvatise se sa siptarima u kolo...

Koliko znam, Crnogorci su svi došli u CG. Mislim da ih na Kosovu više skoro i nema.
I moji rođaci su sa porodicama svi danas tu a imanja su im ostala pa su sada zapuštena ili se neko uselio unutra.

Kakav nož u leđa? reci nam o čemu se radi!

ukratko radi se o nekim glasovima na lokalnom nivou ,i o potpori samoj drzavi kosovu ,kao i prituzbama da srbi i neke crnogorske stranke pokusavaju da izvrse asimilaciju crnogoraca na kosovu u srbe ,da sigurno nemaju preca posla ,uglavnom se svojski trude da prikazu srbe kao negativce .Ima i neka druga struja koja je blaze orjentisana ,mislim da podrzava opoziciju u cg .

Poslednja izmena:
Ma ne nego mi je dosadno da provedem 1h sat praveći prilog, da bi ti na kraju napisao neku besmislenu budalatu i providnu laž, kao što uvijek radiš kad si saćeran činjenicmaa uz zid.

Ako je to što si napisao istina, možeš li potkrijepiti nekim dokazima, ili opet iznosiš negativne tvrdnje o meni i drugima neosnovano?

S druge strane, koliko je tebi puta iznošeno da nisi u pravu, i ti svaki put ignorisao i ponovno postavljao, iznova, već izrečene i pogrešne tvrdnje, odavno osporene?

Kad sam ti pokazivao dokument iz 17. vijeka da su Kuči Albanci ti si napisao: Đe piše da su Albanci.

Ne, to nije tačno. Napisao sam gdje piše da su Drekalovići, odnosno Lale Drekalov Albanci; a ne Kuči.

Jednostavno SANU ili ne znam već koja srpska organizacija je primjetila da na internetu joj ne ide činjenično, da su se pojavili dokumenti u vezi CG istorije koji ubijaju SANU laži, i zato tebe plaćaju da zasipaš što dokumentima (to jest tim patrljcima kojima su te snabdijeli) što lažima. Zar bi SANU tako nešto propuštio? Razumiješ?
Od neke si srpske organizacije plaćen - ili su ti obećane neke usluge, uglavnom, ovo što pišeš ovđe je dio tvog posla, u opisu posla ti je.

z:D Smiješan si. Hajde da to neko drugi kaže, ali to dolazi isključivo od osoba koja je na ovom forumu aktivna više od pet godina i koja se bavi isključivo jednom te istom stvari - indoktrinisanom propagandom, i to na gotovo svakom postojećem forumu na svjetskoj mreži!

S druge strane, ja se bavim aktivnim učešćem u forumaškoj diskusiji; prvenstveno u razobličavanju naših starih zabluda - velikosrpskih mitova, dukljano-montenegrinske mitologije, velikohrvatskih izmišljotina i sličnoga. Možeš li se ti pohvaliti makar jednim jedinim primerom konstruktivne diskusije i da li misliš da ti iko uopšte vjeruje? Izazivam te da mi ukažeš na makar jedan primjer? :zcool:

z:D Smiješan si. Hajde da to neko drugi kaže, ali to dolazi isključivo od osoba koja je na ovom forumu aktivna više od pet godina i koja se bavi isključivo jednom te istom stvari - indoktrinisanom propagandom, i to na gotovo svakom postojećem forumu na svjetskoj mreži!

S druge strane, ja se bavim aktivnim učešćem u forumaškoj diskusiji; prvenstveno u razobličavanju naših starih zabluda - velikosrpskih mitova, dukljano-montenegrinske mitologije, velikohrvatskih izmišljotina i sličnoga. Možeš li se ti pohvaliti makar jednim jedinim primerom konstruktivne diskusije i da li misliš da ti iko uopšte vjeruje? Izazivam te da mi ukažeš na makar jedan primjer? :zcool:

Jedini razlog zašto ti postojiš na ovom i drugim forumima je zato što ti je to u opisu radnog mjesta.
Ja bih razumio da hoćeš nešto da dokažeš, da vjeruješ u svoje stavove, ali svaki put kad te sabijem u ćošak počneš da lažeš i da pišeš potpune besmislice.
Da je tebi stvarno do istorije, ti bi napisao kad te sabijem u ćošak: "Da u pravu si", ali zar jedan plaćenik smije da tako nešto napiše?

Znači ovako samo jedan plaćenik može da reaguje, čovjek kome je naređeno da nikada ništa ne prizna, NAREĐENO, kao dio taktike, SPC I SANU:

http://forum.krstarica.com/showthre...96.-godine?p=12264515&viewfull=1#post12264515

Čuveni odgovor, nezaboravni, koji je jasno pokazao namjere Slaven777:

Gdje tu piše konkretno za Lalu Drekalova da je Albanac i katolik?

Znači ovako samo jedan plaćenik može da reaguje, čovjek kome je naređeno da nikada ništa ne prizna, NAREĐENO, kao dio taktike, SPC I SANU:

Па ти шириш те лажи из тобоже неког уверења. Па ти си стварно већи пацијент него што сам мислио.

:cepanje: :cepanje: :cepanje:

Славко, колико те плаћају, ај реци ? :per:

U mnogim rasoravama na internetu, kad bih sabio oponente u ćošak, oni bi kao pristojni ljudi ućutali, a pogledaj što ovaj piše!

:hahaha:

Ovo može da napiše samo čovjek koji mi za novac oponira, to jest pisanje ovđe mu je U OPISU RADNOG ZADATKA.

A i vas dvojica bi mogli prestati sa svađom.
Niko ovdje nije plaćen, već se samo zabavlja a ponešto se i nauči.

Srpstvo u Crnoj Gori se nije izgubilo niti će se ikada izgubiti.Ovo je "nedjelo" samo jedne "degeneracije" koja je u tome vidjela svoj šićar,prodajući nešto najsvjetlije za šaku interesa.Samo prolazna avantura žednih vlasti.Srpstvo će ostati kod svakog poštenog i iskrenog Crnogorca(većina) kao nešto što se podrazumijeva i što ne treba dokazivati.Jalov je to posao dokazivanje da Crnogorac nije Srbin ( u širem smislu riječi) jer što više dokazuje sve su manje šanse da dokaže. Pa zar se nije većina Srba dičila time dasu im pradjedovi došli " odnekud iz Crne Gore" ili obrnuto danas kada većina iz Crne Gore ima svoje srodnike u Srbiji. Neraskidivo je to uže , a ti jadnici i moralne sjenke tipa Novaka Kilibarde , neka dobro razmisle kako će se njihovi unuci i dalje stidjeti kad im se pomene ime djeda,pradjeda itd. Ako čovjek dok živi ne može uzdignute glave i ponosna čela doći među svoje i u svoje mjesto, kakav mu je smisao života! TUŽNO JE TO!

Srpstvo u Crnoj Gori se nije izgubilo niti će se ikada izgubiti.Ovo je "nedjelo" samo jedne "degeneracije" koja je u tome vidjela svoj šićar,prodajući nešto najsvjetlije za šaku interesa.Samo prolazna avantura žednih vlasti.Srpstvo će ostati kod svakog poštenog i iskrenog Crnogorca(većina) kao nešto što se podrazumijeva i što ne treba dokazivati.Jalov je to posao dokazivanje da Crnogorac nije Srbin ( u širem smislu riječi) jer što više dokazuje sve su manje šanse da dokaže. Pa zar se nije većina Srba dičila time dasu im pradjedovi došli " odnekud iz Crne Gore" ili obrnuto danas kada većina iz Crne Gore ima svoje srodnike u Srbiji. Neraskidivo je to uže , a ti jadnici i moralne sjenke tipa Novaka Kilibarde , neka dobro razmisle kako će se njihovi unuci i dalje stidjeti kad im se pomene ime djeda,pradjeda itd. Ako čovjek dok živi ne može uzdignute glave i ponosna čela doći među svoje i u svoje mjesto, kakav mu je smisao života! TUŽNO JE TO!

Smiješne besmislice, zasnovane na milion puta ponovljenim lažima.

A i vas dvojica bi mogli prestati sa svađom.
Niko ovdje nije plaćen, već se samo zabavlja a ponešto se i nauči.

Ja sa bogami ne svađam, a i niko se ne svađa. Ovdje samo imamo primjer jednog neobrazovanog čovjeka koji spopada drugoga i ništa više. z;)

Па ти шириш те лажи из тобоже неког уверења. Па ти си стварно већи пацијент него што сам мислио.

:cepanje: :cepanje: :cepanje:

Славко, колико те плаћају, ај реци ? :per:

Плаћају ме 40.000 перпери, по милостију Божијој. z:mrgreen:

Mada nema svrhe raspravljati o ovome sa onim koji su se odavno deklarisali kao Dukljani .....ipak bih nešto dodao. Izvlačiti svoje posebnosti i crpiti ih iz srednjeg vijeka,kada nije postaja pojam naroda i nacije (u današnjem smislu) i stavljati ih u kontekst naroda i nacije iz 21.vijeka , strašna je zabluda. Druga je stvar ako hoćemo nešto da budemo......pa makar i nazor. Ima teritorija, ima nacija, ima jezik( napravili tzv. crnogorski)....e još fali i crkva (pardon, ima neka družina na čelu sa nekim grešnim raspopom Mihailom). Međutim, sve ovo prethodno može proći , ali crkva Sveta Pravoslavna Spska ( stara oko 800 god....neće moći proći)
ETO TU JE PROBLEM MOJ GOSPODINE......STUB,TEMELJ,NOSAČ NACIJE I NARODA SE NE PRAVI NA BRZINU PO POTREBI KAKO SE KOME HOĆE.
Mnogo je čega na ovim prostorima prošlo, a ona je ostala HVALA GOSPODU BOGU I NJENIM SVJEDOCIMA SV. VASILIJU OSTROŠKOM I SV.PETRU CETINJSKOM.....I DRUGIM NEPOMENUTIM. SLAVA IM SVIMA .....a nama malim grešnim ......U PAMET SE!

Mada nema svrhe raspravljati o ovome sa onim koji su se odavno deklarisali kao Dukljani .....ipak bih nešto dodao. Izvlačiti svoje posebnosti i crpiti ih iz srednjeg vijeka,kada nije postaja pojam naroda i nacije (u današnjem smislu) i stavljati ih u kontekst naroda i nacije iz 21.vijeka , strašna je zabluda. Druga je stvar ako hoćemo nešto da budemo......pa makar i nazor. Ima teritorija, ima nacija, ima jezik( napravili tzv. crnogorski)....e još fali i crkva (pardon, ima neka družina na čelu sa nekim grešnim raspopom Mihailom). Međutim, sve ovo prethodno može proći , ali crkva Sveta Pravoslavna Spska ( stara oko 800 god....neće moći proći)
ETO TU JE PROBLEM MOJ GOSPODINE......STUB,TEMELJ,NOSAČ NACIJE I NARODA SE NE PRAVI NA BRZINU PO POTREBI KAKO SE KOME HOĆE.
Mnogo je čega na ovim prostorima prošlo, a ona je ostala HVALA GOSPODU BOGU I NJENIM SVJEDOCIMA SV. VASILIJU OSTROŠKOM I SV.PETRU CETINJSKOM.....I DRUGIM NEPOMENUTIM. SLAVA IM SVIMA .....a nama malim grešnim ......U PAMET SE!

Tačno je da je stara 800 godina i tačno je da je zauzela naše hramove 1920. godine, tačno je da smo prije 1918. imali autokefalnu crkvu.

E moj rabe Božiji tzv "DUKLJANINE" ,ako si pravi vjernik i odani sluga Božiji, onda si u ogromnoj zabludi ili si zaveden. Nauči da nema "vaša" i "naša" crkva
da niko ničije mjesto u crkvi nije" zauzeo" i da je crkva mjesto u srcu ......ma kojoj konfesiji ili vjeri pripadala. Grijeh je to veliki jer niko nikome ne može "zauzeti" kako ti kažeš hram , tvoj pogled na crkvu je ČISTI FOLKLOR I MJESTO SUPARNIŠTVA SA ZVANIČNOM AUTOKEFALNOM SPC.
MOŽDA DA TI POSAVJETUJEM DA VIDIŠ SA "SINODOM CPC" DA PODNESU ZAHTJEV ZA SLEDEĆI VASELJENSKI SABOR KOJI ODLUČUJE O TIM PITANJIMA. A ZNAŠ LI RABE BOŽIJI KADA JE BIO POSLEDNJI ! Mora se imati strpljenja .......crkva nikuda ne žuri kao mali ljudi .....za nju sto godina nije ništa ....a za nas! RAZMISLI!

Back