- Poruka
- 86.572
I meni su dobri Branko Lori postovi od
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To se ne uci,vec tako se radjanaš Branko je romantik u srcu i duši i veliki emotivac![]()

To se ne uci,vec tako se radja![]()

za mene je to božiji dar...
Nekada se pitam da li je to usud -kob
ili Božji dar !
Plaćena cena je ponekad previsoka , ali je zatoje negrada adekvatna .
Širi um , dušu i srce !
Nvala Vam !![]()
![]()
![]()
Hvala tebi
Nekada se pitam da li je to usud -kob
ili Božji dar !
Plaćena cena je ponekad previsoka , ali je zato negrada adekvatna .
Širi um , dušu i srce !
Nvala Vam !![]()
![]()
![]()

Pokušao sam da budem hladan , sračunat ...za mene je to božiji dar...
Ne, baš je obratno đza mene je to božiji dar...oni koji nisu emotivci ti nemaju lep život
ne znaci da onaj ko ne place nije emotivan...za mene je to božiji dar...oni koji nisu emotivci ti nemaju lep život
nekada...Daaaa jer je biti psihopata totalno moderno i oni imaju inače prelep životEmotivnost. Osetljivost. Milost. To su samo kočnice. Plakanje je znak slabosti, u kom god slučaju. Milost ubija. Samo škodi čoveku. Sprečava ga. Sputava. Koči.
izvini molim te...znas da si mi draga osobaTo se ne uci,vec tako se radja![]()
?Daaaa jer je biti psihopata totalno moderno i oni imaju inače prelep život![]()
Prepуштање емоцијама води у низ погрешних одлука…Ne želim da se borim sa svojom emotivnošću.Ona je deo mene.Bez nje šta mi ostaje?Prazna ljuštura bez osećaja.
Ponekad bude teško,ali to sam ja.
Gušenje emocija vodi u nesreću.Prepуштање емоцијама води у низ погрешних одлука…
Не води, него заправо супротно. Емотивне одлуке су по правилу погрешне. Никада емоција није била нешто на шта можеш даGušenje emocija vodi u nesreću.
Dobro,nismo svi isti.Svako radi onako kako može.I kako oseća da treba.Ne mislim da treba gušiti emocije,a greške svako pravi.Не води, него заправо супротно. Емотивне одлуке су по правилу погрешне. Никада емоција није била нешто на шта можеш да
се ослониш… као да су прављене да нас воде у заблуде...
Емоције не можеш да угушиш, али их треба контролисати. Рецимо волиш оно што мрзиш, радујеш се кад би биоDobro,nismo svi isti.Svako radi onako kako može.I kako oseća da treba.Ne mislim da treba gušiti emocije,a greške svako pravi.
Ispravno , gušenje emocija je nasilje nad svojom prirodom !Dobro,nismo svi isti.Svako radi onako kako može.I kako oseća da treba.Ne mislim da treba gušiti emocije,a greške svako pravi.
Nikako
Doduše malo sam smanjio emotivnost
Svi vole da sazaljevaju emotivce
Valjda se grade jačima onda