- Poruka
- 8.889
Ovih dana gledam nesto, gledam razne ljude. Pogledam ponosne naucnike, Hrabre otkrivace Bozijih direktnih zakona. Pogledam pevacice, super ispunjene, lepe uspesne srecne. Pogledam bogatase srecni su i oni, pogledam oko sebe, widim debele, widim ruzne, widim odwratne. Kad ono i oni su srecni. Njima je super. Pogledam ih guraju se i oni tkao u coporu. Ide im. I odjednom swatim da sam preshao iz pozicije u kojoj sam bio na vrhu,na poziciu na kojoj sam ispod tih odwratnih ljudi (da zaist ami se gade xD, organski)
I sad eto zashto se oni meni gade? Samo zato shto me nerwiraju nishta wishe, chist interes
. OChuwanje mog legitimiteta, no to nije tema
Tema je Kako se izboriti sa swime? Kako pobediti swe, kako skupiti snage i josh jednom zasijati? Stajati iznad swih njih. Biti neshto swoje. Mada josh nisam siguran shta bi to ultimatiwno bilo.
Da li je to usadjeno u nama, ili je mozda Bogom dano, Bogom dana sudbina.
Dakle kako skupiti snage/chega wetj? da li wam se chesto deshawa da dolazite u situaciju da gubite moral? I ono otudujete se?
Meni da
. Jel to znachi da je neshtoi loshe sa mnom ili..? Bash sam primetio josh od mladosti
. Jel bi to onda mozhda trebalo isto znachiti neshto?
Postawio sam temu na filozofiji, jer mislim da je pitanje filozofsko, radije nego ishta wishe.
PS: Ako mod misli da treba na psihologiu, mada msm da je za owde. hwala
I sad eto zashto se oni meni gade? Samo zato shto me nerwiraju nishta wishe, chist interes
Tema je Kako se izboriti sa swime? Kako pobediti swe, kako skupiti snage i josh jednom zasijati? Stajati iznad swih njih. Biti neshto swoje. Mada josh nisam siguran shta bi to ultimatiwno bilo.
Da li je to usadjeno u nama, ili je mozda Bogom dano, Bogom dana sudbina.
Dakle kako skupiti snage/chega wetj? da li wam se chesto deshawa da dolazite u situaciju da gubite moral? I ono otudujete se?

Meni da
Postawio sam temu na filozofiji, jer mislim da je pitanje filozofsko, radije nego ishta wishe.
PS: Ako mod misli da treba na psihologiu, mada msm da je za owde. hwala