User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
Interesuje me kako se dobro zastiti pre odlaska u zajebane delove interneta?
Koristi li neko od vas vpn i koji je dobar?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je poenta price. Hocu da sebe ucinim nevidljivim sajtovima koje posecujem. Da ne znaju moju ip adresu ili ako ce vec da znaju, da imaju pogresnu. Kako to izvesti? Vpn?
bilo kakav proxy.... znaci i vpn i tor i milion anonimnih proxy-ja na netu...
Dok ne posaljes prvi mejl, ili skines neki fajl.Nervira ih tor jer ne mogu znati ko si. Google pogotovo.
gmail account ce ti zalokovati ako ides preko tora
99% DarkNet-a se sastoji od raznoraznih vrsta servera , ptp mreža i sl intraneta, mail servera itd.itd. , koji ni ne treba da se vide na internetu znači potpuno bezopasnih po surfere, onih 1 % zaobiđeš u širokom luku , ako baš moraš nauči da koristiš TOR browser ili neki linux u virtualci preko proxy adresaInteresuje me kako se dobro zastiti pre odlaska u zajebane delove interneta?
Jer si bar imao moblini net? ;(
Instaliraj u pretrazivac AddBlock Plus i eto ti vise od 50% zastite.zato sto taj program nece da otvori sumnjive stranice.Interesuje me kako se dobro zastiti pre odlaska u zajebane delove interneta?
TORInteresuje me kako se dobro zastiti pre odlaska u zajebane delove interneta?
A sto mora Google ?Inace, google search je neupotrebljiv kroz tor. Google zestoko hoce da te identifikuje.
Nakaci se na free wi fi ,prosta stvar ..Citao sam da onog trenutka kad ukljucis tor postajes interesantan provajderu i da te onda prate sta radis. Meni bi bilo interesantno malo da surfujem po darkwebu, ali ne zelim da otkrivam svoju adresu sajtovima koje posecujem. Nije da bih sad nesto tu radio, ali, ne znam da otkrivam svoj identitet tamo.
A sto mora Google ?
Ima mnogo brze i efikasnije alatke za pretrazivanje neta ...Duck duck go....recimo
Ja sam nesto malo koristio ...trazi dosta brz net izgledaSa duck duck go nisam nesto posebno zadovoljan....